download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Perpetuum Jazzile v prodajo pošilja vstopnice za drugi večer

Zaradi izjemnega povpraševanja in že skorajšnji napolnitvi prvega večera koncertnega spektakla Perpetuum Jazzile the show v ljubljanski areni Stožice 9. novembra 2013 smo se v Perpetuum Jazzile odločili v prodajo za javnost odpreti še dodatni večer. 
Vsi ljubitelji naše glasbe bodo tako lahko od ponedeljka 15. 7. 2013 prek sistema Eventim začeli kupovati tudi vstopnice za nedeljo, 10. novembra 2013. Koncert na drugi večer bomo začeli že ob 18.00, da bi se lahko obiskovalci iz bolj oddaljenih koncev Slovenije in prek njenih meja čimbolj zgodaj vrnili domov pred novim delovnim tednom.
 
Program koncertnega spektakla smo izdatno dopolnili in obiskovalce bomo v vokalno ekstazo popeljali tako s priljubljenimi hiti kot tudi s svežimi vokalnimi priredbami in z novimi originalnimi skladbami. Oba večera nam bo v pravi show pomagala pričarati izjemna plesna skupina Maestro, na odru pa se nam bo pridružil tudi čisto poseben gost, katerega ime naj za zdaj ostane še skrivnost.
 
Za oba večera bo 3 ure pred koncertom urejen brezplačen avtobusni prevoz obiskovalcev z glavnih ljubljanskih mestnih parkirišč do dvorane in po koncertu nazaj.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav