download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Pred koncertom Duran Duran v Ljubljani

Duran Duran, ena najbolj ikonskih skupin v svetu in zagotovo skupina, ki je med najbolj 'divjimi' po slovesu, bo 14. julija ob 21.00 v Križankah poskrbela za pravi šov, ki bo prežet z nostalgijo 80. let in bo hkrati zadovoljil najbolj sodobno pop uho. John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes in Simon Le Bon, originalna zasedba skupine Duran Duran, bodo v sklopu turneje »All You Need Is Now« prvič obiskali Slovenijo.
Management 'Divjih fantov' je že poslal zahtevek za njihove zakulisne želje, med katerimi je najbolj zanimiv spisek za catering. Duran Duran gredo očito po stopinjah največjih glasbenih ikon na svetu, kot so na primer Metallica, ki zadnja leta ne živijo več tipično rokersko, v smislu 'sex, drugs and rock 'n roll'. Nova doba je očitno prinesla nove, veliko bolj ozaveščene navade. Duran Duran namreč v svojem zakulisju zahtevajo veliko zdrave hrane, saj skrbijo za uravnotežene obroke. Na seznamu za caterign je zato veliko sadja, zelenjave, zdravih napitkov in brezglutenskih jedi. Skupina pa si zasluži tudi vse pohvale za ekološko ozaveščenost, saj so organizatorja koncerta prosili, da v zaodrje namesti koše za ločevanje odpadkov.
Duran Duran, ena najbolj ikonskih skupin v svetu in zagotovo skupina, ki je med najbolj divjimi po slovesu, bo 14. julija ob 21.00 v Križankah poskrbela za pravi šov, ki bo prežet z nostalgijo 80. let in bo hkrati zadovoljil najbolj sodobno pop uho.
John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes in Simon Le Bon, originalna zasedba skupine Duran Duran, bodo v sklopu turneje All You Need Is Now prvič obiskali Slovenijo. 

Management Divjih fantov je že poslal zahtevek za njihove zakulisne želje, med katerimi je najbolj zanimiv spisek za catering. Duran Duran gredo očito po stopinjah največjih glasbenih ikon na svetu, kot so na primer Metallica, ki zadnja leta ne živijo več tipično rokersko, v smislu sex, drugs and rock 'n roll. Nova doba je očitno prinesla nove, veliko bolj ozaveščene navade. Duran Duran namreč v svojem zakulisju zahtevajo veliko zdrave hrane, saj skrbijo za uravnotežene obroke. Na seznamu za caterign je zato veliko sadja, zelenjave, zdravih napitkov in brezglutenskih jedi. Skupina pa si zasluži tudi vse pohvale za ekološko ozaveščenost, saj so organizatorja koncerta prosili, da v zaodrje namesti koše za ločevanje odpadkov.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav