download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Radiostorm na koncertno turnejo v tujino

Radiostormovci se bodo od 23. do 31. maja odpravili na koncertno turnejo po Nemčiji in Slovaški. Čeprav jih je bilo moč opaziti na številnih koncertih doma in zaslediti tudi v medijih, pa so jih pred slovenskimi booking in management založbami odkrili nemški Schoelcke Promotions.
Omenjeni pod svojim okriljem skrbijo za slavna imena ameriških skupin kot so Barb Wire Dolls, Symbol Six, Bomb Whateva in druge. Poleg nemške turneje, ki bo izvedena v maju, se Radiostorm dogovarjajo tudi za koncerte na Češkem in v Veliki Britaniji. Na otoku so že pomladi 2013 izvedli turnejo, ki se je izkazala za uspešno in presegla vsa pričakovanja, tokrat pa fantje z več izkušnjami upajo na še večji uspeh. 
 
Leto 2013 je bilo za glasbeno skupino Radiostorm tako precej pestro in nadvse uspešno. Poleg turneje po Veliki Britaniji, se lahko pohvalijo z uvrstitvijo skladbe About< na kompilacijo angleške založbe Punkalicious records z naslovom Punkalicious volume 4. Ta predstavlja obetavne punk rock skupine iz nekaterih evropskih držav, ZDA ter tudi daljne Avstralije. Tokrat so kot prva slovenska skupina prisotni tudi Radiostorm.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav