download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Red Summer Party se seli v Areno Stožice

Zaradi napovedi slabega vremena, ki ne omogoča nemoteno logistično in produkcijsko izvedbo dogodka na prostem, se rdeča poletna zabava seli v areno, kjer bo organizator Black Pony  Entertainment Group lahko nemoteno izpolnil svoje obljube.
»Tehnična produkcija tovrstnega dogodka zahteva zapleteno in dolgotrajno načrtovanje, zahtevne postavitve na lokaciji pa se morajo pričeti že teden dni pred dogodkom«, sporoča ekipa Black Pony, ki zaradi slabih vremenskih obetov dogodek prestavlja v areno. Izvedba dogodka na prostem namreč pogojuje, da so vremenske razmere v celotnem času enega tedna pred dogodkom in na dan dogodka brezhibne oziroma vsaj brez padavin, saj v nasprotnem primeru ni možno postaviti zaščite nogometnega igrišča na stadionu.
»Portaflor ali zaščitni podij, na katerem stojijo obiskovalci  na stadionu je v primeru dogodka na prostem mogoče postaviti le, če je travnata površina povsem suha«, pojasnjuje produkcijski del skupine Black Pony, ki ga sestavljajo strokovnjaki s področja produkcije dogodkov v Sloveniji (med drugim so brezhibno postavljali dogodke kot so: Killersi na Hipodromu Stožice, Joss Stone na Emoniki, Gorillaz Soundsystem pred Telekomovo stavbo, ipd.). Ker napoved že nekaj dni pred dogodkom obeta plohe in nevihte, v osrednji Sloveniji pa največjo količino padavin, je organizator povsem odstranil vse dejavnike tveganja in dogodek prestavil v areno. Produkcijska ekipa še dodaja: »Četudi bi zaščitni podij postavljali na suho površino in tvegali, da se bodo pojavile padavine, kot napoveduje kar nekaj vremenoslovcev, bi s tem povzročili ugrezanje podija, kar bi hudo motilo obiskovalce, končali pa bi v blatu.«
Zato se je organizator še pravočasno odločil, da dogodek prestavi v areno, s čimer bo obiskovalcem zagotovil nemoteno izkušnjo zabave.
Zaradi napovedi slabega vremena, ki ne omogoča nemoteno logistično in produkcijsko izvedbo dogodka na prostem, se rdeča poletna zabava seli v areno, kjer bo organizator Black Pony  Entertainment Group lahko nemoteno izpolnil svoje obljube.

"Tehnična produkcija tovrstnega dogodka zahteva zapleteno in dolgotrajno načrtovanje, zahtevne postavitve na lokaciji pa se morajo pričeti že teden dni pred dogodkom", sporoča ekipa Black Pony, ki zaradi slabih vremenskih obetov dogodek prestavlja v areno. Izvedba dogodka na prostem namreč pogojuje, da so vremenske razmere v celotnem času enega tedna pred dogodkom in na dan dogodka brezhibne oziroma vsaj brez padavin, saj v nasprotnem primeru ni možno postaviti zaščite nogometnega igrišča na stadionu. 

"Portaflor ali zaščitni podij, na katerem stojijo obiskovalci  na stadionu je v primeru dogodka na prostem mogoče postaviti le, če je travnata površina povsem suha", pojasnjuje produkcijski del skupine Black Pony, ki ga sestavljajo strokovnjaki s področja produkcije dogodkov v Sloveniji (med drugim so brezhibno postavljali dogodke kot so: Killersi na Hipodromu Stožice, Joss Stone na Emoniki, Gorillaz Soundsystem pred Telekomovo stavbo, ipd.). Ker napoved že nekaj dni pred dogodkom obeta plohe in nevihte, v osrednji Sloveniji pa največjo količino padavin, je organizator povsem odstranil vse dejavnike tveganja in dogodek prestavil v areno. Produkcijska ekipa še dodaja: "Četudi bi zaščitni podij postavljali na suho površino in tvegali, da se bodo pojavile padavine, kot napoveduje kar nekaj vremenoslovcev, bi s tem povzročili ugrezanje podija, kar bi hudo motilo obiskovalce, končali pa bi v blatu."

Zato se je organizator še pravočasno odločil, da dogodek prestavi v areno, s čimer bo obiskovalcem zagotovil nemoteno izkušnjo zabave.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav