download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Schengenfest ceneje še nekaj dni

Med 3. in 5. avgustom se bo v Vinici v Beli krajini že petič zapored zgodil festival Schengenfest, ki je ob letošnjem bogatem glasbenem in spremljevalnem programu že požel veliko zanimanja. Ob odlični prodaji vstopnic, ki obeta še večjo zabavo kot lani, pa se v prihodnjem tednu izteka akcija cenejših vstopnic po 49 evrov in akcija 5+1 za prijatelje. Do 26.junija je za najbolj seksi festival torej mogoče kupiti vstopnice po znižani ceni, potem se akcija zaključi.
Poleg drugih novosti in izboljšav bo festival letos prvič ponudil tudi trgovino znotraj samega prizorišča. 'Tam bo mogoče dobiti tako pijačo in hrano kot tudi pribor za osebno higieno od zobnih ščetk do mila in še česa - tako da bo za dobro počutje obiskovalcev poskrbljeno v vseh pogledih. Naj poudarimo še to, da cene v festivalski trgovini ne bodo zvišane, ampak bodo običajne,' so povedali organizatorji iz KUD-a Bela krajina.
Med 3. in 5. avgustom se bo v Vinici v Beli krajini že petič zapored zgodil festival Schengenfest, ki je ob letošnjem bogatem glasbenem in spremljevalnem programu že požel veliko zanimanja.
Ob odlični prodaji vstopnic, ki obeta še večjo zabavo kot lani, pa se v prihodnjem tednu izteka akcija cenejših vstopnic po 49 evrov in akcija 5+1 za prijatelje. Do 26. junija je za najbolj seksi festival torej mogoče kupiti vstopnice po znižani ceni, potem se akcija zaključi.

Poleg drugih novosti in izboljšav bo festival letos prvič ponudil tudi trgovino znotraj samega prizorišča. "Tam bo mogoče dobiti tako pijačo in hrano kot tudi pribor za osebno higieno od zobnih ščetk do mila in še česa - tako da bo za dobro počutje obiskovalcev poskrbljeno v vseh pogledih. Naj poudarimo še to, da cene v festivalski trgovini ne bodo zvišane, ampak bodo običajne," so povedali organizatorji iz KUD-a Bela krajina.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav