download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Skalp čez poletje ne koncertnih odrih

Takoj po izidu novega videospota so Skalpi presenetili z objavo seznama koncertnih datumov, ki je upoštevajoč trenutno stanje na slovenski rock sceni, nenavadno dolg. Skalpi so namreč na njihovi pomladni turneji zasedeni skoraj vse vikende, vmes pa bodo posebej za nacionalno in druge televizije izvedli svoj novi sigel še v akustični verziji.
Med pomladnimi koncerti izstopa ajdovski Koncert generacij, kjer bodo Skalpi odigrali 6 skladb v stari postavi, ki je leta 2006 posnela njihov prvi album Preproste rešitve. Ob tej priložnosti bo izšla tudi knjiga o Skalpih, opremljena z besedili in akordi njihovih skladb.
 
Skalpi so očitno trenutno ena najbolj zaželenih rock skupin, glavni razlog pa tiči tudi v njihovih nastopih, kjer uigrana zasedba pokaže veliko pozitivne energije. "Presenečeni smo, da se nam je tako odprlo. Predvsem se veselimo, da bomo igrali večinoma na velikih odrih, kjer se tudi najbolje počutimo," je povedal Peter Krkoč, frontmen skupine Skalp, ki dodaja da seznam datumov še ni popoln, saj si želijo igrati tudi ob petkih in ne le sobotah.
 
Skalpi se kmalu po pomladni turneji družno odpravljajo na dopust, v sredini poletja, pa naj bi na pobudo mnogih navdušencev, pričeli s pripravo skladb za novi album. S koncerti bodo Skalpi nadaljevali v jeseni, ko bodo fantje priredili dobrodelni koncert posvečen 15-letnici njihovega obstoja.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav