download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Slovenska popevka z zanimivim spremljevalnim programom

Prvič v zgodovini festivala bo Revijski orkester RTV Slovenija sestavljen tako iz odličnih glasbenikov Simfoničnega orkestra in Big banda RTV Slovenija kot iz zunanjih glasbenikov, ki sodelujejo v najrazličnejših glasbenih skupinah. 
V spremljevalnem programu boste prisluhnili lanskoletnim zmagovalnim skladbam. S strani strokovne žirije nagrajeni Matevž Šalehar Hamo bo odpel Ti prihajaš, s strani občinstva nagrajena Marko Vozelj in Nuša Derenda pa skladbo Naj nama sodi le nebo. Posebna gosta na odru Slovenske popevke bosta Trkaj in Alenka Godec.
 
Urednica festivala je Dijana Štraus Svetlik, režiser Peter Juratovec, scenografinja pa Greta Godnič.
 
Na prireditvi bo strokovna žirija podelila tri nagrade, in sicer veliko nagrado za najboljšo skladbo v celoti, nagrado za najboljše besedilo in nagrado za najboljšo interpretacijo. Gledalci, poslušalci in spletni uporabniki pa bodo prek telefonskega glasovanja določili prejemnika velike nagrade občinstva Slovenska popevka 2013.

Skozi festival najboljših slovenskih popevk bo gledalce in poslušalce RTV Slovenija v nedeljo, 29. septembra, ob 20. uri popeljala Miša Molk.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav