download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

SoulGreg iz Amerike z novimi izkušnjami

Odličen slovenski glasbenik, kitarist, pevec, producent in pisec glasbe SoulGreg, ki je v Sloveniji že pred časom združeval popularno R'n'B in hip hop glasbo in posnel duet s slovenskim raperjem 6pack Čukurjem Nisi ženska zame, se je pred časom vrnil iz Združenih držav Amerike. 
V meki R'n'B in hip hop glasbe, v Atlanti (Georgia), kamor se je preselil za nekaj časa, je spoznaval kulturo, ljudi in okolje, v katerem se je ta zvrst rodila. Na številnih glasbenih prireditvah in dogodkih je spoznal ogromno najuspešnejših ameriških avtorjev in piscev R'n'B glasbe, ki imajo v svojih vitrinah najvišje glasbeno priznanje – grammy. Teddy Bishop, Chuckey Charles, Daron Jones in številni drugi, ki ustvarjajo za najpopularnejše ameriške glasbenike, kot so pokojna Whitney Houston, Toni Braxton, Usher, Pink, Keyshia Cole, Jammie Foxx, Kelly Price idr., so bili ob dejstvu, da SoulGreg prihaja s čisto drugega konca sveta in da je belec, ki ustvarja tako odlično R'n'B glasbo, ugodno presenečeni. 
 
Ko smo SoulGrega vprašali, kaj to pomeni za njegovo glasbeno prihodnost in ali se mu obeta kakšno glasbeno sodelovanje ter naskok na svetovno glasbeno sceno, je le skromno odgovoril: "Ogromno novega sem se zopet naučil. Živim v tem trenutku in hvaležen sem za to, da lahko počnem stvari, ki jih pač najraje počnem – ustvarjam glasbo. O prihodnosti ne razmišljam. Iz mene glasba dobesedno vre in prepričan sem, da bo našla pot do ljudi. Če je glasba dobra, jo ljudje preprosto občutijo, ne glede na to, ali si v Ameriki, Sloveniji ali na Kitajskem."
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav