download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Srečna mladina s priznanjem za posebne dosežke

Na 52. Linhartovem srečanju gledaliških skupin osrednje Slovenije je Srečna mladina prejela priznanje za posebne dosežke za glasbeno opremo predstave Navajeni na šok, ki je v celoti, tako glasbeno kot dramsko, nastala v sodelovanju s ŠODR teatrom in režiserjem Dejanom Spasićem.
Nagrado je podelil Javni sklad za kulturne dejavnosti (JSKD), ki je tudi organizator Linhartovega srečanja gledaliških skupin.
 
"V čast si štejemo že to, da je bila predstava Navajeni na šok uvrščena na Linhartovo srečanje, saj gre za res posebno predstavo, ki je žanrsko najbližje rock kabaretu, saj je v njej precej tragikomike, nekaj mehke vulgarnosti, ter glasba, ki jo Srečna mladina in igralci ŠODR teatra izvajamo na odru v živo. Najbolj pa predstava izstopa v tem, da je v celoti avtorsko delo Dejana Spasića, ŠODR teatra in Srečne mladine. Zato poudarjamo, da priznanje v resnici pripada nam vsem." - Srečna mladina.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav