download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sweet Peak in Maja Založnik posneli videospot

" Sweet Peak in Maja Založnik, ki so pred kratkim izdali skladbo Le Croissant, le tej dodajajo tudi videospot. Nastal je pod taktirko video produkcije Fame & Flame, ki se je podpisala pod veliko dobrih spotov. Snemanje je trajalo štiri dni. Začeli smo v pekarni Geršak, ki je bila tudi sponzor snemanj, vmes obiskali Veliko Planino, zaključili pa v Škofji Loki. Seveda, ni šlo vse kot po maslu, preživeli smo zastrupitev s hrano, podvig z gondolo na Veliko Planino, kljub fobiji pred višino, predrto kolo, ki je do zadnjega kadra pogumno vztrajalo, tako kot celotna ekipa. Danes smo mnenja, da se je izplačalo.
Premiera spota bo 13.12. Ob 22.uri V mariborskem klubu Niagara, kjer bo spot prvič predstavljen javnosti. Sledil bo tudi koncert Maje in Sweet Peak-a, ter velika zabava.
Sweet Peak in Maja Založnik, ki so pred kratkim izdali skladbo Le Croissant, le tej dodajajo tudi videospot. Nastal je pod taktirko video produkcije Fame & Flame, ki se je podpisala pod veliko dobrih spotov.
Snemanje je trajalo štiri dni. Začeli so v pekarni, vmes obiskali Veliko Planino, zaključili pa v Škofji Loki.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav