download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Toronto Drug Bust po tujih festivalih Sziget, Terraneo in Exit nazaj domov

The Toronto Drug Bust po tujih festivalih Sziget, Terraneo in Exit nazaj domov
Foto: Branislav Jesic
Skupina The Toronto Drug Bust je bila na Slovenskem tednu glasbe (STG) s strani predstavnikov tujih festivalov izbrana, da zaigra na kar dveh mednarodnih festivalih - madžarskem Szigetu in šibeniškem Terraneu. Med gostovanjem v Beogradu, kjer so snemali videospot za pesem The Dandy Song, ki je doživela premiero na postaji MTV in je trenutno med deset najbolj gledanih videospotov v regiji, pa so dobili še ponudbo za nastop na srbskem festivalu Exit. Skupina bo po velikem brezplačnem open air nastopu na Kongresnem trgu 8. septembra (Projekt R.E.M.), kjer bodo poleg svojih komadov predstavili priredbo Man On The Moon, začela s snemanjem novega albuma, ki bo nasledil prvenec Enfant Terrible.
Skupina The Toronto Drug Bust je bila na Slovenskem tednu glasbe (STG) s strani predstavnikov tujih festivalov izbrana, da zaigra na kar dveh mednarodnih festivalih - madžarskem Szigetu in šibeniškem Terraneu.
Med gostovanjem v Beogradu, kjer so snemali videospot za pesem The Dandy Song, ki je doživela premiero na postaji MTV in je trenutno med deset najbolj gledanih videospotov v regiji, pa so dobili še ponudbo za nastop na srbskem festivalu Exit.

Skupina bo po velikem brezplačnem open air nastopu na Kongresnem trgu 8. septembra (Projekt R.E.M.), kjer bodo poleg svojih komadov predstavili priredbo Man On The Moon, začela s snemanjem novega albuma, ki bo nasledil prvenec Enfant Terrible.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav