download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tide predskupina Slashu v Hali Tivoli

Tide predskupina Slashu v Hali Tivoli
Foto: Žiga Lovšin

Naši rokerji so bili izbrani za predskupino s strani Slasha. Tide so na glasbeni sceni polnih 8 let in več, v tem času pa imajo že izkušnjo kot predskupina na koncertih Iron Maiden (Stadion za Bežigradom), Uriah heep (Hala Tivoli) in veliko nastopov na koncertih ter festivalih pri nas in v tujini.

Tide predstavljajo svojo četrto, še aktualno rokersko izdajo No.4, ki so jo uredniki nacionalnega srbskega radia Beograd 202 uvrstili med najboljše albume leta v regiji (album je izšel oktobra 2012). Prvi single z albuma je bil angažiran in revolucionaren Riot Act. Na radijskih postajah pa se predvaja aktualni drugi single »Believe«, prihaja pa tudi videospot, ki si ga bomo lahko ogledali že februarja.

Tide so za kulturni praznik 8. februarja napovedali udaren, glasen in pravi rokerski nastop, kot so za predskupino Slasha tudi spodobi. Fantje so po vseh vzponih in padcih zelo motivirani, da se predstavijo na najboljši možen način in zadovoljni, da so bili ravno oni izbrani in potrjeni za predskupino.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav