download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Trash metal zasedba Thraw k Metal Tank Records

Koroška thrash metal artilerija Thraw je podpisala z založbo Metal Tank Records. Band dodaja: "Po predstavitvi izredno optimalnih pogojev in  pripravljenosti na delo smo se odločili za podpis z domačo založbo Metal Tank Records, preko katere bomo izdali album, delovno naslovljen Decoded Past, Factual Perspective. Izšel bo predvidoma konec pomladi naslednje leto. Od lanskega leta do letos je nastalo precej novega materiala, novembra prihaja prvi single, na novo bomo v samozaložbi v limitirani nakladi 200 izvodov  izdali tudi EP Injecting Hate iz leta 2008. Izdelek bo dosegljiv na prihajajočih koncertih po ceni 4€. Zatem se zapiramo v studio, poletje pa bo zopet koncertno."
Skupino boste lahko v živo videli že 17.11. v Kranju in 24.11. v Kopru, kjer bo poudarek na njihovi samonaslovljeni izdaji iz leta 2007, decembra pa naj bi po vsej verjetnosti sledilo še nekaj koncertnih datumov.
17.11.2012 - Kranj, Trainstation Squat /z Vigilance, Burning Noise, Moshead
24.11.2012 - Koper, MKSMC Koper /z Vigilance
Na spodaj priloženem linku lahko prisluhnete remasterizirani verziji skladbe Injecting Hate:
Koroška thrash metal artilerija Thraw je podpisala z založbo Metal Tank Records.
Band dodaja: "Po predstavitvi izredno optimalnih pogojev in  pripravljenosti na delo smo se odločili za podpis z domačo založbo Metal Tank Records, preko katere bomo izdali album, delovno naslovljen Decoded Past, Factual Perspective. Izšel bo predvidoma konec pomladi naslednje leto. Od lanskega leta do letos je nastalo precej novega materiala, novembra prihaja prvi single, na novo bomo v samozaložbi v limitirani nakladi 200 izvodov  izdali tudi EP Injecting Hate iz leta 2008. Izdelek bo dosegljiv na prihajajočih koncertih po ceni 4€. Zatem se zapiramo v studio, poletje pa bo zopet koncertno."

Skupino boste lahko v živo videli že 17.11. v Kranju in 24.11. v Kopru, kjer bo poudarek na njihovi samonaslovljeni izdaji iz leta 2007, decembra pa naj bi po vsej verjetnosti sledilo še nekaj koncertnih datumov. 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav