download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Trio Hailenstein ponovno na liniji

Punk rock trio Hailenstein se po dolgih petnajstih letih ponovno vrača na glasbene odre. Bend, ki je v devetdesetih letih pariral skupinam Racija, Zablujena Generacija in Elvis Jackson bo v letu 2016 povedal vse kar prej ni. Po več posnetih singlih, med njimi tudi Kopalnico ima, ki so jo posneli skupaj s člani skupine Hazard so pri založbi Nika izdali uspešen, udarni album z naslovom Držmo Skup'.
V letu 2016 napovedujejo nov križarski pohod na domačo glasbeno sceno. Poleg predstavitve starih uspešnic kot so Moj Avto, Siva Pot in Kopalnico Ima, pripravljajo tudi nov studijski album, ki bo vsebinsko pisan predvsem v družbeno kritičnem slogu. Novost v postavi je ta, da je tokrat za bas kitaro prijel Žan Krajnc (Peter Lovšin, Jawbreaker), ki se je s svojim stilom odlično vklopil v ekipo. Ime so prevzeli po gradu iz 12. stoletja Komenda na Polzeli kjer so imeli svoj prvi vadbeni prostor.  
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav