download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Velenjčan Nemir po novem član založbe Wudisban Records

V soboto, 16.2. je v celjskem Planetu TUŠ potekala prva obletnica delovanja produkcijske skupine Bekslam TV v okviru hip-hop in R 'n' B dogodka Friday swag, kjer so za dobro vzdušje med obiskovalci poskrbeli Dji - Mrigo, Rokam in Laki.

V luči tega dogodka je svoj rojstni dan praznoval velenjski reper Damir Tadić - Nemir, ki je na ta dan tudi uradno postal član neodvisne založbe Wudisban Records. Glede na močne vezi med velenjskimi reperji je bilo le vprašanje časa kdaj točno se bo Nemir omenjeni ekipi pridružil. Svoj krst je doživel točno ob polnoči, ko sta mu ustanovitelja založbe Marko Kocjan – Emkej in Niko Miholič nadela člansko Wudisban jakno.

Nemir je v letu 2012 izdal svoj prvi solo prvenec album »Boj za obstoj« in od takrat je reden gost slovenskih odrov. Po prihodu k založbi Wudisban Records pa obljublja, da je že pristopil k novemu projektu, ki bo oči javnosti zagledal v drugi polovici tega leta.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav