download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Werefox na koncertnem obhodu Slovenije

Werefox na koncertnem obhodu Slovenije
Foto: Aleš Rosa

Lisicodlaki predstavljajo novo izdajo I am memory. Album, ki so ga ponudili tako brezplačno, kot tudi za poljubni znesek je pri kritikih in javnosti naletel na zelo ugoden odziv. Promocijski koncert v Ljubljani pa je marsikomu vrnil upanje v boljše čase slovenskega alternativnega kitarskega rocka, čeprav gredo Werefox z novo izdajo večkrat preko ustaljenih obrazcev in so nalezljivo melodični, mistični, a obenem dinamično agresivni.

Po uspešni promociji v Ljubljani in domači Murski Soboti, bomo imeli priložnost skupino videti na odru že ta vikend, ko se v petek ustavijo v novogoriški Mostovni (1.2.2013) in v soboto v kranjskem Trainstationu (2.2.2013). Pohod bodo po krajši pavzi skupaj z Dežurnimi Krivci nadaljevali 1.marca v klubu Jama, Sv-Jurij. V soboto, 9.marca pa jih bo sprejel legendarni cerkljanski klub Pr'Gabrijelu, kjer se jim bo na odru pridružil tudi glasbeni prijatelj Scott McCloud, ta je bil prvotno napovedan tudi za promocijski koncert v prestolnici, ki pa ga je bil zaradi bolezni v družini primoran odpovedati. Werefox bomo videli še v mariborskem Kino Udarnik (5.4.2013) in velenjskem eMCe placu (20.4.2013), videli pa jih bomo ponovno tudi v Ljubljani, tokrat v okviru tradicionalnega aprilskega Orto festa. Koncerti skupine se bodo nadaljevali tudi pomladi in preko poletja. Načrtujejo pa tudi gostovanja na tujih klubskih in festivalskih odrih.

Werefox so ob tej priložnosi povedali: "Primarni cilj našega prvenca je ta, da vseh 11 komadov zaokroži med čim več poslušalci, obenem menimo, da bomo s tem načinom izdaje lahko motivirali nove poslušalce. Pridružite se nam!"

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav