download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Werefox nadaljujejo s koncertnim maršem

Udarno na koncertih odrih v Lendavi, Ljubljani, Ravnah na Koroškem, Mariboru in na festivalu Jürjevo je (Sv. Jurij).
S singlom March of the Finest, za katerega je spot posnel veteran Ven Jemeršič, se je skupina Werefox pred dobrim letom in pol predstavila javnosti in v predogled ponudila izjemno poslušljiv komad, ki je nakazal, česa se lahko nadejamo ob izidu albuma. Le-ta je ugledal luč sveta v digitalni in fizični obliki v začetku 2013 pod okriljem založbe God Bless This Mess.
 
Drzna, suverena ritem sekcija v navezi s katarzično-soničnimi kitarskimi eskapadami, prepletena s senzibilnim, nabrušenim vokalom pevke; destilat, ki je prvenec I Am Memory s svojimi enajstimi skladbami dodobra usidral v glasbeni prostor, požel odobravanje glasbenih kritikov in hkrati postavil nove mejnike v t.i. rock alternativi. 
 
Številni promocijski koncerti, nastop kot predskupina My Bloody Valentine, Aritmični koncert na RTV SLO, nastop na Izštekanih 20 – to so le nekateri izmed dogodkov, ki so zaznamovali pestro in uspešno leto 2013.
 
Z drugim, zasanjanim, roadtrip videospotom The Redneck Genius Story, posnetim prejšnje poletje pod taktirko študentke AGRFT Katarine Rešek, Werefox uspešno nadaljujejo zgodbo I Am Memory s poklonom ameriškemu piscu Harryju Crewsu in njegovi noveli The Car. 
 
V letu 2014 vsekakor sledi tretji videospot, a najprej ... koncertni marš! Marširanje se prične 22.2. v Lendavi  (MKI Mansarda), nadaljuje 7.3. v Ravnah na Koroškem (KMKC Kompleks), naredi postojanko v prestolnici 19.3. (CHANNEL ZERO), 12.4 v Mariboru (klub Satchmo) in 25.4. na festivalu Jürjevo je (Sv. Jurij). Več datumov sledi!
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav