download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Ževža na koncertih s spremljevalno skupino

Mlad ustvarjalen in vztrajen fant za katerega je bilo že velikokrat slišati, se je začel malo bolj intenzivno pojavljati tudi na odrih.
Lansko leto smo lahko veliko brali o njegovem delu, saj je izdajal single, sodeloval z različnimi glasbeniki in malo manj nastopal.
Konec leta 2011 je raper Ževža izdal svoj prvi videospot, za pesem Ne me učit je dejal da bo naslednje leto zanj še bolj delovno in produktivno na področju glasbe.
In res, začel je sodelovati s producentom Borutom Šemerl-om (s skupine Abstrakt), ki trenutno ustvarja pri založbi Inovativa MMR.
Prav tako pa smo lahko zasledili da raper ne nastopa na odru sam, ampak ima za seboj lepo zasedbo, katero predstavljajo: kitarist (Boroot), vokalistka (Kaja Židanek) in
beatboxer (David - SyncoPath). In še za konec vam sam lahko svoje roke zaupam, da prihaja še veliko vsega, saj je težka pot do uspeha, a se trudmo biti in deliti,
nasmeh na obrazu. Sam osebno vedno bolj in bolj uživam ob živi glasbi, tako da mi je ušeč, da sodelujem s takimi ljudmi, za katere vem, da mi stojijo ob strani.
Ževža, mlad ustvarjalen in vztrajen fant, o katerem ste lahko brali tudi na Zarolaj.si se je odločil, da je čas za intenzivnejše pojavljanje na koncertnih odrih.

Lansko leto smo lahko brali o njegovem delu, singlih in mnogih sodelovanjih z različnimi glasbeniki. Konec leta 2011 je raper izdal tudi svoj prvi videospot, za pesem Ne me učit, že takrat pa je obljubil, da lahko v letu 2012 pričakujemo več.

In res, pričel je sodelovati s producentom Borutom Šemerlom (iz skupine Abstrakt), ki trenutno ustvarja pri založbi Inovativa MMR. Zasledimo tudi to, da raper na odru ne nastopa sam, ampak ima zasedbo, ki predstavljajo: kitarist (Boroot), vokalistka (Kaja Židanek) in beatboxer (David - SyncoPath).

Ževža: "Za konec vam lahko iz svoje roke zaupam, da prihaja še veliko stavri, saj je težka pot do uspeha, a se trudmo deliti nasmehe na obraze. Sam osebno vedno bolj in bolj uživam ob živi glasbi, zato mi je všeč, da sodelujem z ljudmi za katere vem, da mi stojijo ob strani."
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav