download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zgodil se bo ElectriCity2012 preparty

Ekipa ElectriCity2012 pripravlja še svoj zadnji prepary, ki se bo zgodil v klubu Extreme v Kranju, 5.5. ob 21h. Imeli bomo odprto mešalko, kar pomeni, da vabimo dj-e naj se še zadnjič prijavijo na naš natečaj. Vsi, ki se bodo prijavili bodo nastopali v Extremu, tisti, ki bodo všeč organizatorjem (lahko tudi da vsi) pa bodo natopali tudi na ElectriCityju2012. Klubsko pravilo pa je, da je dovoljen žanr samo house.
Po prvem prepartyju se karavana z odprto mešalko seli v Kranj, misija: Klub Extreme! Oder bomo zavzeli 5.5. od 21 ure dalje. Mešalka bo tokrat igrala le po ritmih house-a, zato vabljeni vsi dj-i, vešči tega žanra. Kdor si želi očarati extremovo publiko naj se prijavi do 2.5. na naš mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Tisti, ki boste najbolje razdivjali občinstvo boste z nami nadaljevali pot in nastopili tudi na glavnem dogodku ElectriCity2012, ki bo 15.6. v Škofji Loki! Za after na gradu bo v klubu moč kupiti tudi vstopnice po ceni 7€. Vidimo v Extremu!
Ekipa ElectriCity2012 pripravlja še svoj zadnji prepary, ki se bo zgodil v klubu Extreme v Kranju, 5.5. ob 21h.
"Imeli bomo odprto mešalko, kar pomeni, da vabimo dj-e naj se še zadnjič prijavijo na naš natečaj. Vsi, ki se bodo prijavili bodo nastopali v Extremu, tisti, ki bodo všeč organizatorjem (lahko tudi da vsi) pa bodo natopali tudi na ElectriCityju2012. Klubsko pravilo pa je, da je dovoljen žanr samo house."

Po prvem prepartyju se karavana z odprto mešalko seli v Kranj, misija: Klub Extreme! Oder bodo zavzeli 5.5. od 21 ure dalje.

Mešalka bo tokrat igrala le po ritmih house-a, zato še enkrat vabljeni vsi dj-i, vešči tega žanra. "Kdor si želi očarati extremovo publiko naj se prijavi do 2.5. na naš mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Tisti, ki boste najbolje razdivjali občinstvo boste z nami nadaljevali pot in nastopili tudi na glavnem dogodku ElectriCity2012, ki bo 15.6. v Škofji Loki! Za after na gradu bo v klubu moč kupiti tudi vstopnice po ceni 7€. Vidimo v Extremu!"
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav