download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

OSTROgled

Čista jeba v prvi vrsti

Priznam. Ko sem poslušala komentarje, kakšen je bil prvi koncertni večer, ki so ga štajerski Mi2 v Cvetličarni pripravili za uvod v veseli december, me je prešinilo – bodo zmogli naslednji dan to ponoviti? Bo vzdušje tudi v sredo vsaj približno takšno kot v torek? Pomisleki niti slučajno niso bili na mestu in posipam se s pepelom, ker sem dvomila v mojstre. Generalka, kot se je včeraj izrazil Dimek, je bila "čista jeba". Mišljeno striktno in zgolj pozitivno!
Comments ()
Preberite več...

Kaj bi publika brez vas, gospod Kreslin?

Kreslinovi koncerti niso zgolj nastop glasbenika s črnim klobukom in kitaro. Kreslin je več kot le kitarist in pevec. Kreslin je poet, zabavljač v najžlahtnejšem pomenu te besede. Poln anekdot iz bližnje in daljne preteklosti publiko sprosti, nasmeje, začara. Z glasom, osebnostjo, s kitaro in nepogrešljivim klobukom, z iskrenostjo, energijo, z dostopnostjo. In spet in vedno znova – z glasom. Dvorana hotela Jožef, kot večkrat rečeno, je Kreslinu pisana na kožo. Na vprašanje, če uživa na takšnih manjših intimnih koncertih, je dejal: "Ph. Saj vidiš." Vidim.
Comments ()
Preberite več...

Marko Hatlak in harmonika. Kot eno.

So glasbeniki, ki jih iz tega ali onega razloga človek žal ne sliši pogosto igrati v živo. Bodisi ker se na dotičen datum zgodijo variacije na druge teme bodisi ker precej igrajo v tujini; včasih preprosto zato, ker se ne potrudimo dovolj, da izbrskamo koncertne datume. In KO jih nato uspemo imeti pred sabo na odru, je doživetje en velik: uf! 
Comments ()
Preberite več...

Njihov "mojo" je še vedno tu!

Tudi po dobrih sedmih letih, od kar so Hamo & Tribute 2 Love menda prvič stali na odru ljubljanskega Orto bara. Čeprav so nas sinoči vztrajno želeli prepričati, da so izgubili tisti "touch", jim tega prav nihče od obiskovalcev ni niti približno verjel, ker je energija, ki jo skupina oddaja na odru, več kot otipljiva. 
Comments ()
Preberite več...

Škofjeloška noč prvič (in najbrž ne zadnjič)

Ambienti, kakršen je Škofjeloški grad, ne smejo ostati neizkoriščeni, ko so noči še dovolj tople, da je ljudi mogoče zbezati na plan z zanimivimi, privlačnimi glasbenimi dogodki. Društvo ljubiteljev glasbe Škofja Loka je v teh glasbi in kulturi nasploh ne ravno naklonjenim časom, zagrizlo v kislo jabolko in zakoličilo prireditev na prostem, poimenovano Škofjeloška noč. Prva se je zgodila v soboto in če se po prvem dogodku poznajo naslednji, ima prireditev vse možnosti, da postane tradicionalna.
Comments ()
Preberite več...
Naroči se na ta RSS

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav