download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Alenka Godec prepevala s kotički ust navzgor

Alenka Godec prepevala s kotički ust navzgor
Foto: Andrej Matic
Alenka Godec je včeraj po dolgem času ponovno priredila solo koncert v Cankarjevem domu. Povod za glasbeni večer je bil njen novi, še sveži album S kotički ust navzgor, ki ga je Alenka izdala v lanskem decembru.
V Linhartovi dvorani so ob njej na odru stali Jani Hace (bas kitara), Robert Pikl (kitara), Miran Juvan (klavir), Davor Klarič (hammond), Peter Ogrinc (bobni) in dve spremljevalni vokalistki: Anja Baš in Andreja Sonc.
 
Predstavili so obširen nabor Alenkinih skladb – od novih skladb iz albuma S kotički ust navzgor (S kotički ust navzgor, Grem po svoje, Jaz te pač zdaj že poznam, Nežna pesem in druge) preko najlepših pesmi (Ti si moja roža, Maja z biseri, Pojem blues, Danes bo srečen dan idr.) do Alenkinih starejših uspešnic (Tvoja, Ni me strah, Poglej me v oči ...). Alenka je koncert popestrila z mnogimi začimbami: zgolj ob spremljavi klavirja je zapela skladbi Ne, ne smej se mi in Ljubezen gre tako, predstavila je tudi skladbo, ki jo izvaja s skupino Manouche Stisn se k men, koncert pa je zaključila s skladbo Vsak je sam.
 
Alenka in band so vidno uživali na odru, kar se je poznalo tudi pri občinstvu, ki je koncert spremljalo z navdušenjem in s kotički ust navzgor.
 

Dodatne informacije

  • Avtor: Zarolaj.si
  • Foto: /
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav