download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Alex meets Masters premierno v Cirkusu

Alex meets Masters premierno v Cirkusu
Foto: Marko Delbello Ocepek

Za nami je še ena nepozabna noč v klubu Cirkus, ki je tokrat gostil krstno izvedbo live acta Alex meets Masters, v katerem so združili moči mladi didžej Alex Cvetkov in prekaljena rockerja, Cveto Polak na basu ter Roman Ratej na bobnih.

Sodobna  fuzija elektronske klubske glasbe z spretno vtkanimi izseki pop in rock standardov ter obiljem odrske improvizacije je navdušila tako redne cirkuške žurerje, kot tudi precej znanih glasbenih in medijskih obrazov, ki jih sicer srečujemo predvsem ob koncertnih odrih. Vsi pa se strinjajo, da česa takega v Sloveniji še nismo doživeli.

Premiera je torej uspela, vsi vpleteni so zadovoljni, da je tudi občinstvu všeč, kar so dokončno pilili vse od jeseni, ob nadgradnji atraktivnega odrskega nastopa pa se bodo v prihajajočih mesecih posvetili tudi ustvarjanju avtorske glasbe. Alex in Mojstra so torej nabrušeni ter pripravljeni na pohod po domačih in regionalnih odrih!

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Marko Delbello Ocepek
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav