download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Anavrin s tretjim studijskim albumom podirajo domine!

V petek, 21.3., so domači pop rockerji Anavrin predstavili v Orto Bar-u svoj tretji studijski album Domina. Ta vsebuje kar 13 avtorskih skladb, ki obiskovalcev nikakor niso pustile ravnodušnih.
Anej Kočevar, Damir Lisica, Leon Kolenc, Matej Selan in Jure Golobič so krivci za rojstvo te glasbene poslastice, ki dela družbo njihovima prejšnjima albumoma Juice! in Atopic. 
 
Do sedaj so si nabirali izkušnje tudi s sodelovanji s kopico priznanih imen na vseh področjih glasbene produkcije: The Stroj, Zoran Predin, Gušti, Tinkara Kovač, Bilbi, Društvo mrtvih pesnikov, Srečna mladina, Adam, Jadranka Juras in mnogimi drugimi. Album Domina je skupina Anavrin izdala po dveh letih trdega dela, kar je samo še ena potrditev, da so zagreti, inovativni, preudarni in polni bogatih zvokov. Na petkovem promocijskem večeru so poskrbeli za nepozabno vzdušje, ki ga ne bo moč pozabiti. 
 
Domina je požela vse pohvale s strani prijateljev in glasbenikov, ter si prislužila oceno 5 v recenziji, objavljeni v časopisu Večer. Na albumu se med drugimi uspešnicami nahaja njihov tretji single Kralj, ki je bil izbran za popevko tedna na radijski postaji Val 202. Je pravi odraz našega trenutnega stanja v Sloveniji in srčna želja po pravem voditelju, ki bi našo deželo popeljal na zeleno vejo.
 
Po uspešnem ljubljanskem koncertu se podiranje domin nadaljuje že danes, 28.3., ko pridejo na vrsto Lokalpatriot (Novo mesto; kjer bodo nastopili z izvirstnimi indie rock obarvanimi John Doe), 11.04. Ajdovščina (Hiša mladih) ter 15.04. Maribor (Satchmo).
 
Bobnar Matej Selan je še na hitro povzel občutke: "Lahko povem, da smo bili zelo zadovoljni z odzivom, polnim Orto bar-om ter navdušeni nad tem, da so obiskovalci že poznali tekste in prepevali z nami."

Dodatne informacije

  • Avtor: Živa Kočevar
  • Foto: Jernej Kokol, Jani Ugrin
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav