download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Big Foot Mama predstavila Izhod

Big Foot Mama predstavila Izhod
Foto: Bruno Sedevčič
V četrtek, 17. maja so Big Foot Mama v ljubljanskem Siti Teatru obeležili izid sedmega studijskega albuma 'Izhod'. Na promocijskem dogodku, ki so se ga udeležili mnogi novinarji, najzvestejši fani, sodelujoči pri nastajanju albuma ter številni slovenski glasbeniki, so v živo predstavili vseh 12 skladb, ki jih album vsebuje.
Big Foot Mama so večino skladb iz albuma v živo izvajali prvič in tokrat z gosti albuma: pri skladbi 'Nor sigurno ne' se jim je na kitari pridružil Žare Pak, producent albuma, pri skladbi 'Umazan dež' je z Bigfooti  na odru stal Martin Janežič - Buco , sklepno skladbo albuma in promocijskega koncerta, 'Kratek stik', pa sta skupaj izvedla Grega Skočir in Nina Kay.
Na promocijskem dogodku v SiTi Teatru je bila na ogled tudi posebna razstava umetniških slik izpod čopičev 12 študentov ljubljanske pedagoške fakultete, ki so upodobili vsak po eno interpretacijo 12 besedil, ki se nahajajo na albumu 'Izhod'.
Včeraj, 17. maja so Big Foot Mama v ljubljanskem Siti Teatru obeležili izid sedmega studijskega albuma Izhod. Na promocijskem dogodku, ki so se ga udeležili mnogi novinarji, najzvestejši fani, sodelujoči pri nastajanju albuma ter številni slovenski glasbeniki, so v živo predstavili vseh 12 skladb, ki jih album vsebuje.

Big Foot Mama so večino skladb iz albuma v živo izvajali prvič in tokrat z gosti albuma: pri skladbi Nor sigurno ne se jim je na kitari pridružil Žare Pak, producent albuma, pri skladbi Umazan dež je z Bigfooti  na odru stal Martin Janežič - Buco , sklepno skladbo albuma in promocijskega koncerta, Kratek stik, pa sta skupaj izvedla Grega Skočir in Nina Kay. 

Na promocijskem dogodku v SiTi Teatru je bila na ogled tudi posebna razstava umetniških slik izpod čopičev 12 študentov ljubljanske pedagoške fakultete, ki so upodobili vsak po eno interpretacijo 12 besedil, ki se nahajajo na albumu Izhod.

Video

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Nataša Urbančič
  • Kamera: Matjaž Rejc
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav