download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Boris Novković pričaral popolno Valentinovo

Boris Novković pričaral popolno Valentinovo
Foto: Andrej Maver
Borisov Veliki Valentinov koncert je dobri dve uri navduševal občinstvo v Cvetličarni. Zaigral je številne uspešnice iz njegove 28-letne kariere, ter novejši Hitna ljubav ter najnovejši single Lako je tebi. Slednji že napoveduje marca prihajajoči  album tega priljubljenega hrvaškega zvezdnika.
V polni dvorani so donele skladbe: Prodala me ti, Ne kuni se, Ko je kriv, Vukovi umiru sami, Branim se, Plakat ču sutra, E da te barem nisam ljubio, Jači od sudbine, Dok svira radio, Daleko, vedno zažigalni Tamara in U dobru i zlu.
 
Boris je z odlično izvedbo dveh priredb Get Back in Rock 'n' Roll Music skupine, izrazil spoštovanje in hvaležnost skupini The Beatles, ki je zanetila njegovo ljubezen do rokenrola. Svojemu pokojnemu očetu, priznanemu skladatelju Đorđeu Novkoviću je ganljivo posvetil zahvalo in pesem Malo mi je jedan život s tobom.  
 
Koncert je imel vse elemente – kakovost, dober zvok, odlično izvedbo, pravo energijo, znani in priljubljeni napevi so družno doneli v dvorani. Boris Novković je dokazal, da je v odlični formi in da še vedno zna prepričati njemu tako ljubo slovensko občinstvo. 
 
Na eni njegovih Fan – strani na družabnem omrežju so se njegove zlasti oboževalke razpisale o večeru: nepozaben večer, popoln, Boris pa mladosten, atmosfera fantastična, "Boris je Bog" ... Glede na vse izjemne vtise ni več dvoma – Boris Novković se je z Valentinovim vrnil v slovenska srca. 
 

Dodatne informacije

  • Avtor: Zarolaj.si
  • Foto: /
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav