download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Break the Silence je že sedmič združil ljubitelje alternativne glasbe

Break the Silence je že sedmič združil ljubitelje alternativne glasbe
Foto: Matic Gabriel
Dijaška sekcija Kluba študentov občine Celje je 21. marca 2014, priredila alternativni koncert Break the Silence 7. Tišino so nastopajoči skupaj z obiskovalci razbijali v dvorani Celjskega mladinskega centra, kjer so se poslovili od zime in pozdravili pomlad.
Za edinstven koncert so poskrbeli Splitting The Sky, Hand In Mine in Free Ride. Vsi nastopajoči so pokazali nekaj novega in pustili v Celju poseben pečat, včerajšnji koncert pa je bil še posebej pri srcu skupini Hand In Mine, saj je bil to zadnji nastop njihovega bobnarja Nicka, od katerega so se na zelo lep način tudi poslovili. 
 
Nastopajoče zelo veseli dejstvo, da dijaki cenijo in podpirajo alternativno glasbo, saj so organizirali že sedmi hardcore koncert, organizirali pa bodo tudi osmega. Vodja projekta Anja Hrovatič je povedala, da so Break the Silence 7 uspešno izpeljali brez kakršnihkoli zapletov. "Koncerta se je udeležilo 100 ljudi, kar je za takšno zvrst glasbe zelo zadovoljivo," je še povedala.
 
Projekt je bil res uspešno izveden, saj je dvorana Celjskega mladinskega centra pokala po šivih, bobni in kitare so odmevale v daljavo, koncert je bil energičen in živahen, nastopajoči pa so dali od sebe standardnih 100 % in še več. 
 

Dodatne informacije

  • Avtor: Zarolaj.si
  • Foto: Matic Gabriel
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav