download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

CoverLover in Zoran Predin peli pod Tromostovjem

CoverLover in Zoran Predin peli pod Tromostovjem
Foto. Rok Malek
Če ste se včeraj med 15. in 22. uro znašli v središču stare Ljubljane na obrežju Ljubljanice, ste bili mogoče del živahnega dogajanja, ki ga je povzročilo snemanje spota za uradno himno prihajajočega Evropskega prvenstva v košarki.
CoverLover in Zoran Predin z barko, na strehi katere so postavili inštrumente in preigravali pesem V ritmu Triglava (Rad imam košarko), niso le razburkali valov Ljubljanice, pač pa tudi popoldansko-večerno življenje v prestolnici. Kar sedem ur so se vozili po strugi, na ves glas predvajali pesem, snemali kadre, Zoran je zanosno vihtel slovensko zastavo, ob navijaških ritmih pa so se mu z vzkliki navdušenja, skandiranjem in prepevanjem pridružili mnogi mimoidoči. Tudi turistom se je včerajšnje snemanje zdelo zanimiva atrakcija, ki so jo z veseljem fotografirali in tako še enega od lepih spominov na potovanje po Sloveniji.
 
Vsi, ki ste se včeraj znašli na kraju snemanja, bodite še posebej pozorni ob ogledu prihajajočega spota, saj se bo marsikateri sodelujoči znašel v katerem od kadrov. Pesem sama pa je včeraj očitno uspešno prestala test, saj je dokazala, da vsebuje pravo energijo, ki lahko vodi navijače pri spodbujanju naših košarkarjev na prihajajočem prvenstvu.
 

Dodatne informacije

  • Avtor: Zarolaj.si
  • Foto: /
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav