download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dan 202 in glasbena poslastica za glasbene sladokusce

Dan 202 in glasbena poslastica za glasbene sladokusce
Foto: Nataša Urbančič
V ponedeljek, 29. oktobra se je v Hali Tivoli odvijal pravi glasbeni spektakel, ki je s svojim širokim žanrskim spektrom ponujal delček za prav vsakega glasbenega navdušenca. V prvem delu koncerta so se s posebnim projektom Elevators predstavili najboljši slovenski glasbeni izvajalci. Na velikem odru so v novi luči in ob spremljavi skupine Elevators 40 let slovenskih pop in rock uspešnic predstavili Siddharta s pesmijo Na soncu, Sestre s svojo uspešnico, Leeloojamais, Tabu, s katerimi je zapela tudi predhodna pevka Nina, Tinkara Kovač, Katarina Mala, Manouche z vsem dobro poznano Kje si Lubi?, Mi2, Andrej Šifrer, Adi Smolar, Neca Falk, Melodrom, Janez Bončina Benč, Alenka Godec je že od jutra vedela, da bo bil to njen srečen dan, Oto Pestner, Bombe, Vlado Kreslin, za impulzivno dozo rapa so poskrbeli Klemen Klemen, Murat&Jose, Nikolovski, Zlatko, Trkaj in Kosta. Navdušili so tudi Jani Kovačič, Leteči Potepuhi, Neisha, Big Foot Mama, Peter Lovšin, Anja Rupel, Niet ter Dan D. Vsi skupaj so pripravili pester in raznolik program, ki je na noge dvignil številčno publiko vseh generacij.
Po krajšem premoru pa je sledil vrhunec večera,saj je na oder stopila ena najbolj priljubljenih britanskih pop-rock skupin Keane. Svojo glasbeno pot gradijo že kar 15 let, v katerih so nanizali kar 4 zelo uspešne albume, ki so jih predstavljali na največjih svetovnih koncertnih odrih in se s tem zasidrali v srca oboževalcev. Pod svetovne uspešnice so se zapisale skladbe Fly to me, Perfect Symmetry, Try again, A bad dream, Somewhere only we know,  Everybody’s changing, The lovers are losing in druge. Le tem so se pridružile tudi skladbe z letošnje plate Strangeland. Le ta je zelo čustvena, kar je bilo moč začutiti tudi na koncertu. Pevec Tom Chaplin je s svojim šarmantnim glasom ob glasbeni spremljavi prevzel občinstvo in celotno dvorano spravil na noge. Povedal je, da jim je v Ljubljani všeč in, da je »a lovely city«. S svojim energičnim in hkrati nežnim ter čutnim koncertom in izjemno odrsko sceno so zagotovo pridobili veliko slovenskih oboževalcev. Le ti so jih na koncu s kar 5-minutnim bučnim aplavzom uspeli znova priklicati na oder, kjer so jim Keane postregli še s kar dvema uspešnicama.
Val 202 je svoj jubiljeni 40. rojstni dan obeležil na prav poseben način in na slovenske koncertne odre pripeljal nekaj novega ter svežega. Pravijo, da Svet je lep,  ker smo radi Na soncu. A kljub temu Vsi ljudje hitijo in upajo, da si bodo lahko rekli: Vem, da danes bo srečen dan.
V ponedeljek, 29. oktobra se je v Hali Tivoli odvijal pravi glasbeni spektakel, ki je s svojim širokim žanrskim spektrom ponujal delček za prav vsakega glasbenega navdušenca.
V prvem delu koncerta so se s posebnim projektom Elevators predstavili najboljši slovenski glasbeni izvajalci. Na velikem odru so v novi luči in ob spremljavi skupine Elevators 40 let slovenskih pop in rock uspešnic predstavili Siddharta s pesmijo Na soncu, Sestre s svojo uspešnico, Leeloojamais, Tabu, s katerimi je zapela tudi predhodna pevka Nina, Tinkara Kovač, Katarina Mala, Manouche z vsem dobro poznano Kje si Lubi?, Mi2, Andrej Šifrer, Adi Smolar, Neca Falk, Melodrom, Janez Bončina Benč, Alenka Godec je že od jutra vedela, da bo bil to njen srečen dan, Oto Pestner, Bombe, Vlado Kreslin, za impulzivno dozo rapa so poskrbeli Klemen Klemen, Murat&Jose, Nikolovski, Zlatko, Trkaj in Kosta. Navdušili so tudi Jani Kovačič, Leteči Potepuhi, Neisha, Big Foot Mama, Peter Lovšin, Anja Rupel, Niet ter Dan D. Vsi skupaj so pripravili pester in raznolik program, ki je na noge dvignil številčno publiko vseh generacij.

Po krajšem premoru pa je sledil vrhunec večera,saj je na oder stopila ena najbolj priljubljenih britanskih pop-rock skupin Keane. Svojo glasbeno pot gradijo že kar 15 let, v katerih so nanizali kar 4 zelo uspešne albume, ki so jih predstavljali na največjih svetovnih koncertnih odrih in se s tem zasidrali v srca oboževalcev. Pod svetovne uspešnice so se zapisale skladbe Fly to me, Perfect Symmetry, Try again, A bad dream, Somewhere only we know,  Everybody’s changing, The lovers are losing in druge. Le tem so se pridružile tudi skladbe z letošnje plate Strangeland. Le ta je zelo čustvena, kar je bilo moč začutiti tudi na koncertu. Pevec Tom Chaplin je s svojim šarmantnim glasom ob glasbeni spremljavi prevzel občinstvo in celotno dvorano spravil na noge. Povedal je, da jim je v Ljubljani všeč in, da je "a lovely city". S svojim energičnim in hkrati nežnim ter čutnim koncertom in izjemno odrsko sceno so zagotovo pridobili veliko slovenskih oboževalcev. Le ti so jih na koncu s kar 5-minutnim bučnim aplavzom uspeli znova priklicati na oder, kjer so jim Keane postregli še s kar dvema uspešnicama.

Val 202 je svoj jubiljeni 40. rojstni dan obeležil na prav poseben način in na slovenske koncertne odre pripeljal nekaj novega ter svežega. Pravijo, da Svet je lep,  ker smo radi Na soncu. A kljub temu Vsi ljudje hitijo in upajo, da si bodo lahko rekli: Vem, da danes bo srečen dan.

Dodatne informacije

  • Avtor: Ula Kočevar
  • Foto: Nataša Urbančič
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav