download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dolgo rdeče poletje s Tiëstom

Dolgo rdeče poletje s Tiëstom
Foto: Miro Majcen
Nepričakovana selitev naše najbolj estetsko in tehnično dovršene serije elektronskih zabav pod streho, ki jo je zakuhala slaba vremenska napoved, je spet pokazala, zakaj se lahko s čarobnostjo stoženske srene merijo le redka domača prizorišča. Kralja Red Summer Partyja organizacije Black Pony, ki je spet navdušila z izvirno scenografijo in obiljem posebnih šov-efektov, sta bila eden najbolj vročih glasbenikov na planetu, Calvin Harris, in legendarni Tiësto. Slednji z novo glasbeno metamorfozo navdušuje tako poznavalsko občinstvo ibiške Pache, kot množice velikih festivalov. Podalpski partyzani, okrepljeni s številnimi hrvaškimi, italijanskimi in avstrijskimi navijači, so mu spet jedli z roke, Tijs pa že načrtuje nov obisk Slovenije, če ne bo šlo drugače, s svojim šampionskim nogometnim moštvom.
Da pojasnimo: Tiësto, ki multimilijonarskemu zvezdniškemu statusu navkljub navdušuje s svojo preprostostjo in sproščenostjo, je kapetan nizozemskega moštva dižejev, ki so spomladi v Miamiju namahali švedsko izbrano vrsto in prav on je zabil odločilni gol. Ker je njegova nedeljska večerja v Ljubljani sovpadla z napeto tekmo Eura, navijal je za Rooneya in kolege, tudi njegova ameriška spremljevalka pa je bivša nogometašica, se je pogovor ob omizju ves čas vrtel okoli nogometa. Ob tem pa je Tijs glasno razmišljal tudi, da bi svoje izbrano moštvo pripeljal na priprave v Slovenijo, ki bi jih lahko začinili še s kakšno nepozabno zabavo ...
Našli smo ljubezen na brezupnem mestu ...
To smo lahko okusili že kako uro kasneje, ko je na oder arene stopil veliko bolj sramežljivi Calvin Harris, ki ni - za razliko od zgovornega Nizozemca - strastnim navijačem in medijem naklonil niti minutke za fotografiranje. Je pa povsem upravičil glasbeni status in z izvrstnim občutkom za mešanje glasbe, pretkanim z vrhunsko pirotehniko, pokazal, da je res eden najboljših in  najbolj vsestranskih glasbenikov na elektronski sceni, ki se mu klanjajo tudi pop lestvice. Vrhunec njegovega seta je bil megahit "We found love", ki sta ga posnela z Rihanno, na sploh pa je set zgradil predvsem na svojih avtorskih hitih, remiksih in editih.
... in padli v objem Tiëstu 2.12
A to je bila le predigra v kratki poletni noči, ki je bila rezervirana predvsem za Tiësta. Ta se je v uvodu nastopa v stilu kompilacij Club Life sprehodil skozi svojo novejšo produkcijo, v nadaljevanju pa je prišla na račun tudi njegova "koncertna" publika, ki jo je pocrkljal s klasikami, kot sta "Lethal industry" in "Silence". Čeprav mu zadnje čase mnogi puritanci očitajo, da se premika iz tranca preveč v house, je Tijs spet dokazal, da ima izreden občutek za poigravanje s čustvi in petami žurerjev plesišču, ne glede na to, kam ga popredalčkajo. In tokrat se je res potrudil, saj je predvideni dvourni nastop raztegnil na skoraj tri ure ter zbrane v jutro pospremil s svojo petardo "Maximal crazy" in plesom na vrhu svoje konzole. Za ogrevanje zvezd sta bila tokrat zadolžena Beltek in Alex Cvetkov, ki sta poskrbela za primeren uvod v divjo noč, Tiësto pa ob tem ni pozabil pohvaliti nove Beltekove skladbe, ki jo je med intervjujem ujel skozi debele zidove stoženskih katakomb.
Letos še en Red Party
Črni poniji so po razgibani koncertno-festivalski ponudbi z dvema epskima Red Partyjema in DJ-zvezdami, kot so Tiësto, Martin Solveig, njegov nori menedžer Lafaille, Calvin Harris, Yolanda Be Cool in Gramophonedzie, ter odmevnima koncertoma Estelle in Zaz, odpeketali na morje, prej tem pa so nam še prišepnili, da že snujejo nadgradnjo lanskega Red (x-mas) Partyja, o katerem pa vam bomo kaj več zaupali - po poletju.
Nepričakovana selitev naše najbolj estetsko in tehnično dovršene serije elektronskih zabav pod streho, ki jo je zakuhala slaba vremenska napoved, je spet pokazala, zakaj se lahko s čarobnostjo stoženske srene merijo le redka domača prizorišča.
Kralja Red Summer Partyja organizacije Black Pony, ki je spet navdušila z izvirno scenografijo in obiljem posebnih šov-efektov, sta bila eden najbolj vročih glasbenikov na planetu, Calvin Harris, in legendarni Tiësto. Slednji z novo glasbeno metamorfozo navdušuje tako poznavalsko občinstvo ibiške Pache, kot množice velikih festivalov. Podalpski partyzani, okrepljeni s številnimi hrvaškimi, italijanskimi in avstrijskimi navijači, so mu spet jedli z roke, Tijs pa že načrtuje nov obisk Slovenije, če ne bo šlo drugače, s svojim šampionskim nogometnim moštvom.

Da pojasnimo: Tiësto, ki multimilijonarskemu zvezdniškemu statusu navkljub navdušuje s svojo preprostostjo in sproščenostjo, je kapetan nizozemskega moštva dižejev, ki so spomladi v Miamiju namahali švedsko izbrano vrsto in prav on je zabil odločilni gol. Ker je njegova nedeljska večerja v Ljubljani sovpadla z napeto tekmo Eura, navijal je za Rooneya in kolege, tudi njegova ameriška spremljevalka pa je bivša nogometašica, se je pogovor ob omizju ves čas vrtel okoli nogometa. Ob tem pa je Tijs glasno razmišljal tudi, da bi svoje izbrano moštvo pripeljal na priprave v Slovenijo, ki bi jih lahko začinili še s kakšno nepozabno zabavo ...

Našli smo ljubezen na brezupnem mestu ... 
To smo lahko okusili že kako uro kasneje, ko je na oder arene stopil veliko bolj sramežljivi Calvin Harris, ki ni - za razliko od zgovornega Nizozemca - strastnim navijačem in medijem naklonil niti minutke za fotografiranje. Je pa povsem upravičil glasbeni status in z izvrstnim občutkom za mešanje glasbe, pretkanim z vrhunsko pirotehniko, pokazal, da je res eden najboljših in  najbolj vsestranskih glasbenikov na elektronski sceni, ki se mu klanjajo tudi pop lestvice. Vrhunec njegovega seta je bil megahit We found love, ki sta ga posnela z Rihanno, na sploh pa je set zgradil predvsem na svojih avtorskih hitih, remiksih in editih.

... in padli v objem Tiëstu 2.12
A to je bila le predigra v kratki poletni noči, ki je bila rezervirana predvsem za Tiësta. Ta se je v uvodu nastopa v stilu kompilacij Club Life sprehodil skozi svojo novejšo produkcijo, v nadaljevanju pa je prišla na račun tudi njegova koncertna publika, ki jo je pocrkljal s klasikami, kot sta Lethal industry in Silence. Čeprav mu zadnje čase mnogi puritanci očitajo, da se premika iz tranca preveč v house, je Tijs spet dokazal, da ima izreden občutek za poigravanje s čustvi in petami žurerjev plesišču, ne glede na to, kam ga popredalčkajo. In tokrat se je res potrudil, saj je predvideni dvourni nastop raztegnil na skoraj tri ure ter zbrane v jutro pospremil s svojo petardo Maximal crazy in plesom na vrhu svoje konzole. Za ogrevanje zvezd sta bila tokrat zadolžena Beltek in Alex Cvetkov, ki sta poskrbela za primeren uvod v divjo noč, Tiësto pa ob tem ni pozabil pohvaliti nove Beltekove skladbe, ki jo je med intervjujem ujel skozi debele zidove stoženskih katakomb.

Črni poniji so po razgibani koncertno-festivalski ponudbi z dvema epskima Red Partyjema in DJ-zvezdami, kot so Tiësto, Martin Solveig, njegov nori menedžer Lafaille, Calvin Harris, Yolanda Be Cool in Gramophonedzie, ter odmevnima koncertoma Estelle in Zaz, odpeketali na morje, prej tem pa so nam še prišepnili, da že snujejo nadgradnjo lanskega Red (x-mas) Partyja, o katerem pa kaj več po poletju.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Miro Majcen
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav