download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dvojčici Nervo navdušili Cirkus

Dvojčici Nervo navdušili Cirkus
Foto: Marko Ocepek
Da bo nastop dueta Nervo vrhunec klubske sezone, se je napovedovalo od poznega poletja, ko se je izvedelo, da bo klub Cirkus gostil njun prvi slovenski nastop. A nihče ni pričakoval tako norega vzdušja.
Najbolj vroči dvojčici na elektronski in pop sceni, v katerih teče tudi nekaj slovenske krvi - na njuno veliko veselje je sinočnjo zabavo obiskal tudi njun tržaški bratranec - imata pri nas ogromno fanatičnih oboževalcev, ki so sinoči klub napolnili že krepko pred polnočjo, številni so prišli oblečeni v majice s logotipom simpatičnih blondink, eden celo z avstralsko zastavo, vzdušje v nabito polni areni pa je bilo enostavno rečeno koncertno, saj je občunstvo s puncama pelo od prve do zadnje skladbe. Blondinki sta se jima oddolžili z odlično predstavo, v kateri sta odvrteli tudi vse svoje največje hite, vključno s Feels like home in prihajajočim Army, navdušeni nad sprejemom pa obljubili, da se spet kmalu vrneta v Slovenijo.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Marko Ocepek
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav