download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Gary Beck ga je odpeljal

Gary Beck ga je odpeljal
Foto: Bojan Pipalovič za Reload

Namreč set, ki bo še dolgo odzvanjal v ušesih podalpskih ljubiteljev kvalitetne tehno godbe. Nasploh je bil sobotni Reload z Garyjem Beckom v novogoriškem Marcu Polu v znamenju svežine, saj sta ob najopaznejšem mladem zvezdniku škotske tehnoscene nastopila tudi lanski zmagovalec Burnovega natečaja Residency, Urban Jeram - pozor: novi razpis za Burnove rezidente je že zunaj! - ter vse bolj vroči najstnik Alex Cvetkov.

Seveda tudi tokrat ni šlo brez Rolija in gostitelja Damirja Hoffmana, vseh pet mojstrov pa je sodeč po odzivih obiskovalcev pripravilo glasbeno zgodbo, ki je ne bodo kar tako pozabili. Pa čeprav se z mislimi že obračajo k naslednji nočni akciji. Tudi ta bo v znamenju britanske trobojnice, kot naslednji vroči gost ekipe Reload bo namreč Novo Gorico 16. marca obiskal otoški tehno baron, glas radijske oddaje White Noise in obraz Amsterdam Dance Eventa, Dave Clark. Z njim bodo nastopili Damir Hoffman, Pete Dux, Quit B in Shabain.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Bojan Pipalovič za Reload
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav