download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

GorA RockA letos rekordna

GorA RockA letos rekordna
Foto: Rok Kragelj
Minuli konec tedna, od 21. junija do 23. junija, se je na Šentviški planoti odvijal že 9. dobrodelni festival GorA RockA. Geslo festivala, tresla se bo gora, špilal se bo rock, je tudi tokrat odmevalo v tej idilični pokrajini na severozahodu Slovenije. Festival je letos zabeležil rekorden obisk, saj se je v treh dneh festivala udeležilo več kot 8000 obiskovalcev.
Siddharta, Tabu, Mi2, Don Mentony Band, Happy Ol' McWeasel, Avven, Justin's Case, Sláinte ol' friend, Wild crew, Chained pistons in Devils bridge so poskrbeli za nepozabno koncertno vzdušje, ki se je nadaljevalo tudi v dnevnem dogajanju, ki so ga zaokrožili turnir v nogometu, turnir v odbojki, lokostralstvo, kulturna predstava, impro liga, metanje lesenega mobitela, hitrostno pisanje sms-a, osvežitev v bazenu in izbor za miss vodnih balončkov.
 
Posebno pozornost je bil deležen nočni koncert dvojca iz skupine Mi2, ki sta pod šotorom pričarala odlično atmosfero in tako upravičila predvidevanja organizatorjev o nepozabnem presenečenju.
 
Vreme je bilo organizatorjem in obiskovalcem več kot naklonjeno. Festival, ki je znan po prekrasni lokaciji in dobri volji gostiteljev je znan tudi po svoji dobrodelnosti. Tokrat bo celoten izkupiček festivala namenjen projektu Botrstva v Sloveniji in nakupu novega gasilskega vozila lokalnega gasilskega društva PGD Ponikve – Planota.
 
Obiskovalci, nastopajoči in organizatorji nestrpno pričakujejo naslednje leto in s tem jubilejno Goro rocka. Zagotovo se bo tresla gora in se bo špilal rock!
 

Dodatne informacije

  • Avtor: Zarolaj.si
  • Foto: Rok Kragelj, Urša Erzetič, Gašper Uršič
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav