download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Hulahoop v Jazz Klubu Satchmo

Skupina Hulahoop se je minuli petek, 21. 9., predstavila v Mariborskem Jazz Klubu Satchmo. Predstavili so se z razširjenim glasbenim programom, kjer so avtorskim izdelkom dodali tudi bolj ali manj znane priredbe (Jamiroquai, Peggy Lee, Magnifiko, Leteči potepuhi, Stevie Wonder, Amy Winehouse, ...), pridružil pa se jim je tudi gost na trobenti, Gašper Selko. Takoimenovani "Groovešpilparty" je privabil kar nekaj obiskovalcev, več pa si lahko ogledate v fotogaleriji.
Fotografije prilagam v prilogi, Hulahoop pa lahko med drugim slišite tudi na 3+1 Žuru s skupino Mi2, ki bo v soboto, 6. 10., v obnovljenem Kranjskem bazenu!
Skupina Hulahoop se je minuli petek, 21. 9., predstavila v Mariborskem Jazz Klubu Satchmo. Predstavili so se z razširjenim glasbenim programom, kjer so avtorskim izdelkom dodali tudi bolj ali manj znane priredbe (Jamiroquai, Peggy Lee, Magnifiko, Leteči potepuhi, Stevie Wonder, Amy Winehouse, ...), pridružil pa se jim je tudi gost na trobenti, Gašper Selko.
Takoimenovani groovešpilparty je privabil kar nekaj obiskovalcev, več pa si lahko ogledate v fotogaleriji. 

Hulahoop pa lahko med drugim slišite tudi na 3+1 Žuru s skupino Mi2, ki bo v soboto, 6. 10., v obnovljenem Kranjskem bazenu!

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Holahoop
  • Kamera: 7
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav