download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Iron Sky in Laibach poskrbeli za ekstazo

Laibach bodo 20. aprila nastopili v Kinu Šiška v sklopu posebne evropske turneje ‘We come in peace’, ki bo potekala do konca aprila, v Šiški pa bo film Jekleno nebo doživel tudi slovensko premiero. Koncert bo vključeval tudi glasbo s prihajajočih albumov ‘Laibach Revisited’ in ‘Reproduction Prohibited / An Introduction To… Laibach’.
Jekleno nebo, film režiserja Tima Vuorensola, je premiero doživel na letošnjem berlinskem filmskem festivalu, ker je bil med najbolj iskanimi filmi. Režiser je navdih za film našel v skupini Laibach, posebej v njihovem albumu iz leta 2006 ‘Volk’ – zbirka interpretacij državnih hymen vključno z ameriško, ki se pojavi na soundtracku za film.
Laibach so v petek, 20. aprila nastopili v Kinu Šiška v sklopu posebne evropske turneje We come in peace, ki bo potekala do konca aprila, v Šiški pa je film Jekleno nebo doživel tudi slovensko premiero.
Koncert je vključeval tudi glasbo s prihajajočih albumov Laibach Revisited in Reproduction Prohibited / An Introduction To… Laibach.

Jekleno nebo, film režiserja Tima Vuorensola, je premiero doživel na letošnjem berlinskem filmskem festivalu, ker je bil med najbolj iskanimi filmi. Režiser je navdih za film našel v skupini Laibach, posebej v njihovem albumu iz leta 2006 Volk – zbirka interpretacij državnih hymen vključno z ameriško, ki se pojavi na soundtracku za film.

Izjemno pričakovan dogodek, ki je vsem prisotnim v Kinu Šiška (bila je nabita do zadnjega kotička) ponudil tisto kar so iskali. Odličen film, odlična glasba in Laibach v svoji najboljši podobi. Več na fotografijah...

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Tina Rus
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav