download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kulturni dan s Cristianom Varelo

Kulturni dan s Cristianom Varelo
Foto: Aljoša Črešnik
Na predvečer kulturnega dneva je ljubljanski F club obiskal večkratni dobitnik prestižnih priznanj za najbolj priljubljenega tehnodidžeja, španski mojster, ki se z ustvarjanjem, vrtenjem in izdajanjem glasbe ukvarja že debeli dve desetletji pa tudi eden največjih ljubljencev podalpskih ljubiteljev tehna.
Cristian Varela se je na sončno stran Karavank vrnil z nalogo, da odpre novo serijo klubskih večerov F***in Techno, v katerih bo F club gostil mojstre žanra v intimnejšem okolju, za precej omejeno število obiskovalcev in v vsaj triurnih izdajah. Nad tem konceptom se navdušujejo številni znani didžeji, ki imajo vse redkeje priložnost vrteti več kot dveurne sete in s tem pokazati prave glasbene zgodbe.

Številni so že izrazili željo po sodelovanju v seriji, gotovo pa bodo po torkovem večeru za to le še bolj zagreti, saj je Cristian ob podpori polnega kluba navijačev pripravil izjemno zabavo. Pri tem sta mu pomagala dva domača mojstra, gostitelj serije DJ LxS in Daniel GreenX, ki je praznično kulturno noč izkoristil tudi za predpremierno predstavitev svojega debitantskega albuma "Back To The Hood", ki bo 20. februarja izšel pri priznani ameriški založbi Neptuun City, v lasti še bolj producenta in didžeja PHNTM-a.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Foto: Aljoša Črešnik
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav