download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Laurent Garnier pretresel Ambasado gavioli

Laurent Garnier pretresel Ambasado gavioli
Foto: Dejan Hren
Sinoči je Ambasada Gavioli ponudila enega največjih glasbenih presežkov v zadnjih letih. Nastop francoskega tehno-pionirja Laurenta Garnierja s tričlanskim projektom L.B.S. je ponudil tisto, kar v dobi superdidžejev ljubitelji prave klubske kulture vse bolj pogrešajo: izjemno glasbeno izkušnjo, presežek, ki ne stoji na spektakularnih svetlobnih, zvočnih in vizualnih presežkih, ampak izjemni glasbeni zgodbi. Le-ta je na obalo pritegnila množico staroborcev, ti so kot hipnotizirani ponavljali, da jih je energija v klubu spomnila na zgodnja leta ambasade užitkov in da je prav to tisto, kar pogrešajo pri večini "live actov", ki so v zadnjih leth preplavili plesnoelektroniko. Naše misli pa so že zazrte v naslednjo zabavo: 17. decembra bo Gavioli praznoval 16. rojstni dan z nastopom Valentina Kanzyanija ter multitalentirane didžejke Cassy, ki je lani obnorela Ibizo s kolektivom Cocoon, letos pa pohod v najbolj razvratnem otoškem klubu, DC10, nadaljevala kot rezidentka večerov Circoloco. Ena najbolj vročih alternativnih klubskih zgodb bo mogoče tudi ena zadnjih v Ambasadi, saj se prav te dni spet odloča o usodi bodočega obratovanja zibelke slovenske klubske kulture. Podrobne informacije iz prve roke sledijo v kratkem.
Foto: Dejan Hren
Sinoči je Ambasada Gavioli ponudila enega največjih glasbenih presežkov v zadnjih letih. Nastop francoskega tehno-pionirja Laurenta Garnierja s tričlanskim projektom L.B.S. je ponudil tisto, kar v dobi superdidžejev ljubitelji prave klubske kulture vse bolj pogrešajo: izjemno glasbeno izkušnjo, presežek, ki ne stoji na spektakularnih svetlobnih, zvočnih in vizualnih presežkih, ampak izjemni glasbeni zgodbi.


Le-ta je na obalo pritegnila množico staroborcev, ti so kot hipnotizirani ponavljali, da jih je energija v klubu spomnila na zgodnja leta ambasade užitkov in da je prav to tisto, kar pogrešajo pri večini "live actov", ki so v zadnjih leth preplavili plesnoelektroniko. Naše misli pa so že zazrte v naslednjo zabavo: 17. decembra bo Gavioli praznoval 16. rojstni dan z nastopom Valentina Kanzyanija ter multitalentirane didžejke Cassy, ki je lani obnorela Ibizo s kolektivom Cocoon, letos pa pohod v najbolj razvratnem otoškem klubu, DC10, nadaljevala kot rezidentka večerov Circoloco. Ena najbolj vročih alternativnih klubskih zgodb bo mogoče tudi ena zadnjih v Ambasadi, saj se prav te dni spet odloča o usodi bodočega obratovanja zibelke slovenske klubske kulture. Podrobne informacije iz prve roke sledijo v kratkem.


nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav