download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Massimo navdušil občinstvo v Križankah

Massimo navdušil občinstvo v Križankah
Foto: Bruno Bruno Sedevčič / Menart Records
Včeraj je še vreme poskrbelo za večer poln odličnosti! V ljubljanskih Križankah je nastopil priljubljeni hrvaški pevec Massimo in predstavil pesmi iz svojega zadnjega albuma ‘Dodirni me slučajno’.
Čeprav ni več najmlajši, se tega na odru ni opazilo. Energija na koncertu se je iz minute v minuto večala, Massimo pa je le še stopnjeval tempo in navduševal publiko iz ene uspešnice v drugo. Vmes sta se mu v pesmi ‘Iz jednog pogleda’ pridružila tudi dva člana skupine Time To Time, Samo in Tomaž Kozlevčar, skupaj jim je uspelo eno največjih Massimovih uspešnic v zadnjem času prirediti na svež in zanimiv način, ki je le še bolj navdušil publiko. Po dvournem koncertu so oboževalci Massima s skandiranjem ponovno priklicali na oder, na koncu pa se jim je zahvalil tako, da si je vzel čas za prav vsakogar, ki si je želel podpis na album ali karto. In prav vsakomur je napisal tudi osebno posvetilo.
Včeraj je še vreme poskrbelo za večer poln odličnosti! V ljubljanskih Križankah je nastopil priljubljeni hrvaški pevec Massimo in predstavil pesmi iz svojega zadnjega albuma Dodirni me slučajno.

Čeprav ni več najmlajši, se tega na odru ni opazilo. Energija na koncertu se je iz minute v minuto večala, Massimo pa je le še stopnjeval tempo in navduševal publiko iz ene uspešnice v drugo. Vmes sta se mu v pesmi ‘Iz jednog pogleda’ pridružila tudi dva člana skupine Time To Time, Samo in Tomaž Kozlevčar, skupaj jim je uspelo eno največjih Massimovih uspešnic v zadnjem času prirediti na svež in zanimiv način, ki je le še bolj navdušil publiko.

Po dvournem koncertu so oboževalci Massima s skandiranjem ponovno priklicali na oder, na koncu pa se jim je zahvalil tako, da si je vzel čas za prav vsakogar, ki si je želel podpis na album ali karto. In prav vsakomur je napisal tudi osebno posvetilo.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Bruno Bruno Sedevčič / Menart Records
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav