download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Motorhead in Niet za sladokusce

Motorhead in Niet za sladokusce
Foto: Tina Rus
Nepopustljivi Angleži, predstavniki najbolj surove različice rock'n'rolla, legendarni trio z nesmrtnim Lemmyjem Kilmistrom – enim od utemeljiteljev rock kulture – na čelu, so se končno spet podali na evropsko turnejo, koncert v Ljubljani pa bo edini v tem delu Evrope!
V zaključnem delu turneje pa bodo poleg Slovenije obiskali le še Anglijo, Škotsko, Belgijo, Francijo, Nizozemsko in Nemčijo.
Nepopustljivi Angleži, predstavniki najbolj surove različice rock'n'rolla, legendarni trio z nesmrtnim Lemmyjem Kilmistrom – enim od utemeljiteljev rock kulture – na čelu, so se končno spet podali na evropsko turnejo, koncert v Ljubljani pa je bil edini v tem delu Evrope! 

V zaključnem delu turneje bodo poleg Slovenije obiskali le še Anglijo, Škotsko, Belgijo, Francijo, Nizozemsko in Nemčijo. Polna Hala Tivoli je poskrbela za odlično vzdušje, za katerega je poskrbela tudi skupina Niet.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Tina Rus
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav