download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Neomi razprodali koncert ob izidu prvenca Poglej

Neomi razprodali koncert ob izidu prvenca Poglej
Foto: Jani Ugrin
V času, ki ga zaznamuje kriza na skoraj vseh področjih vsakodnevnega življenja, predvsem pa v kulturi, je mlada skupina Neomi dosegla skoraj neverjeten uspeh; razprodali so prav vse vstopnice za včerajšnji promocijski koncert ob izidu prvenca 'Poglej', ki se je zgodil v dvorani Komuna Centra urbane kulture Kina Šiška!
Na koncertu je 7-članska ekipa s pevko in avtorico Sašo Vipotnik na čelu predstavila vse skladbe s svojega prvenca 'Poglej', ki je včeraj tudi uradno izšel pri založbi Celinka. Na plošči je objavljenih 11 avtorskih skladb izpod Sašinega peresa, pri glasbi pa so svoje prispevali tudi člani benda; basist Jernej Kržič, kitarist Tadej Košir in klaviaturist Erik Marenče.
Na radijskih valovih se skupina Neomi trenutno predstavlja s prvim singlom, ki prav tako nosi naslov 'Poglej'. Pred kratkim so za to pesem objavili tudi videospot, ki si ga lahko ogledate na povezavi
V času, ki ga zaznamuje kriza na skoraj vseh področjih vsakodnevnega življenja, predvsem pa v kulturi, je mlada skupina Neomi dosegla skoraj neverjeten uspeh; razprodali so prav vse vstopnice za včerajšnji promocijski koncert ob izidu prvenca Poglej, ki se je zgodil v dvorani Komuna Centra urbane kulture Kina Šiška! 


Na koncertu je 7-članska ekipa s pevko in avtorico Sašo Vipotnik na čelu predstavila vse skladbe s svojega prvenca Poglej, ki je včeraj tudi uradno izšel pri založbi Celinka. Na plošči je objavljenih 11 avtorskih skladb izpod Sašinega peresa, pri glasbi pa so svoje prispevali tudi člani benda; basist Jernej Kržič, kitarist Tadej Košir in klaviaturist Erik Marenče.

Na radijskih valovih se skupina Neomi trenutno predstavlja s prvim singlom, ki prav tako nosi naslov Poglej. Pred kratkim so za to pesem objavili tudi videospot, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Jani Ugrin
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav