download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Odmeven letošnji drugi Reload v Marco Polu

Odmeven letošnji drugi Reload v Marco Polu
Foto: Bojan Pipalovič za Reload
"Marco Polo je postal eden najboljših klubov v Sloveniji. V primerjavi s tistim, kar sem doživel nazadnje, ponuja zdaj vrhunski zvočni in svetlobni sistem ter prijeten ambient. Capriatijev set je bil odličen od začetka do konca," je na eni od spletnih konferenc vtise po žuru strnil hrvaški žurer.
"Fešta in pou ... zakon je blo, brez enega minusa," je pod njegov zapis dodal drugi. Ta dva utrinka najbolje povzameta bistvo sobotnega dogodka v odlično obiskanem novogoriškem klubu Marco Polo.

Druga izdaja sezone je ponudila natanko to, kar je kolektiv Reload tudi obljubljal: novo postavitev odra, luč, zvok, animacijo in organizacijo na najvišjem nivoju ter vrhunski štiriurni set Josepha Capriatija, ki je v Novi Gorici stestiral kar nekaj skladb s svojega prihajajočega albuma Self Portrait, ki ga bo spomladi izdal pri vplivni švedski založbi Drumcode. Ob enem najbolj vročih imen svetovne tehnoscene sta odličen vtis pustila tudi ogrevalec Roli ter Damir Hoffman v zaključnem setu večera. Serija Reload se nadaljuje v torek 25. decembra, božično izdajo bo popestril obisk Erica Snea, z enim očesom pa že gledamo v sredino februarja 2013, ko se bo v Marcu Polu slovensko-italijansko-hrvaškemu občinstvu predstavil prodorni britanski "tehnažar" Gary Beck.

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Bojan Pipalovič za Reload
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav