download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Oliver Dragojević poskrbel za pravo dalmatinsko zabavo

Oliver Dragojević poskrbel za pravo dalmatinsko zabavo
Foto: Bruno Sedevčič
Oliver Dragojević je znova poskrbel za pravo dalmatinsko vzdušje in v nabito polni Marmorni dvorani GR ob Miklavževem večeru navdušil svoje zveste slovenske oboževalce.
V tri ure trajajočem koncertu smo ob spremstvu Oliverjevih Dupinov lahko slišali vse največje hite, predstavil pa nam je tudi uspešnice iz novega albuma Tišina mora, ki jih domača publika že ubrano prepeva. Za piko na i dalmatinskega večera se je na odru pridružila tudi priljubljena klapa Bonaca, ki je skupaj z hrvaškim glasbenikom odpela tudi prelepo Vjeruj u ljubav.
 
Da pa sinoči niso kraljevali le možati Dalmatinci, je poskrbela Katarina mala, ki Oliverjevo glasbo spremlja že dolga leta. Tokrat sta združila tudi glasove in v duetu odpela pesmi Kad mi dođeš ti in Trag u beskraju, Katarina pa je skupaj s publiko Oliverju odpela tudi Kolkor kapljic tolko let in tako prisrčno čestitala Oliverju ob prihajajočem rojstnem dnevu.
 

Dodatne informacije

  • Avtor: Zarolaj.si
  • Foto: Bruno Sedevčič
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav