download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Panda navdušila poslušalce v Cerknem

Panda navdušila poslušalce v Cerknem
Foto: Zoran Abram
V Cerknem pr' Gabrijelu pričenjajo novo koncertno sezono s koncertom zasedbe Panda, ene najvidnejših in bolj priljubljenih domačih urbanih pop skupin. Panda so na slovenski pop sceni že od leta 1986, ko so s skladbo Lino zmagali na Pop delavnici.
V letu 2011, ko je band obhajal 25-letnico delovanja, se je Pandi pridružila pevka in tekstopiska Saša Danilov, ki se je kmalu dokazala v novi skladbi Ljubimec brez imena.
V Cerknem pr' Gabrijelu so včeraj, 21. januarja, pričeli z novo koncertno sezono s koncertom zasedbe Panda, ene najvidnejših in priljubljenih domačih urbanih pop skupin. Panda so na slovenski pop sceni že od leta 1986, ko so s skladbo Lino zmagali na Pop delavnici.

V letu 2011, ko je band obhajal 25-letnico delovanja, se je Pandi pridružila pevka in tekstopiska Saša Danilov.

Obiskovalci včerajšnjega koncerta v baru pr' Gabrijelu v Cerknem, so bili nad koncertom več kot navdušeni. Po dobrih dveh urah skupino dobesedno niso spustili z odra, s svojim skandiranjem pa so dosegli, da je Panda za zaključek ponovno zaigrala skladbi Kakšno sonce, kakšen dan in Ljubimec brez imena.

Tako se je zaključil še eden izmed odličnih koncertov v organizaciji bara pr' Gabrijelu. Že kmalu pa na prihajajočem tradicionalnem ciklu Pust pr' Gabrijelu sledita koncerta Moveknowledgement (petek 17. feb.; koncertu sledi nastop jahača plošč BIGorja) ter cerkljanskega Tequila Banda (sobota 18. feb).

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Zoran Abram
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav