download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Paul Kalkbrenner popeljal na izlet od Beograda do Berlina

Paul Kalkbrenner popeljal na izlet od Beograda do Berlina
Foto: dejan Hren
Noč, ki jo je z vso svojo mogočnostjo posrebril poln mesec, se je v bogate anale Ambasade Gavioli zapisala še z eno vrhunsko premiero. Paul Kalkbrenner, scenarist, obraz in avtor glasbe kultnega filma Berlin Calling, je ob svojem premiernem nastopu sončno do Karavank navdušil z live actom, v katerem je nanizal tako svoje manj medijsko izpostavljene stvaritve, kot tudi vse največje hite iz svoje 15-letne kariere.
Seveda ni pozabil na mojstrske stvaritve, kot so Aaron, Azure, Revolte in Sky & Sand, ki ga je skupaj z njim glasno odpela pisana množica navijačev iz Slovenije, Italije in Hrvaške. Za enega redkih evropskih klubskih nastopov v letošnji 80 nastopov dolgi turneji, je izbral majico Muenchenskega Bayerna, ki je ni opral že kakšne tri tedne, a kot velik nogometni navdušenec jo bo opral šele čez dva tedna, po finalu letošnje Lige prvakov, v katerem bo - zaprmej - Bayern gladko zmazal Chelsea.

Glasbeni izbor prvakov v Gavioliju so tokrat zaokrožili F.Sonik in Tomy DeClerque v priveeju, Aneuria, z mojstrskim uvodom na osrednjem plesišču, Beograjčan Dejan Miličević, ki je zvezdi večera rutinirano pripravil teren, ter mladi Alex Cvetkov, ki je pokazal, da je sposoben zadržati plesalce v klubu tudi po nastopu take zvezde kot je Ickaru".

Dodatne informacije

  • Avtor: Spletna revija Zarolaj.si
  • Foto: Dejan Hren
  • Kamera: /
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav