download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Prebujene Melodije morja in sonca

Prebujene Melodije morja in sonca
Foto: Zoran Abram
V soboto, 6. julija, se je v amfiteatru Avditorija Portorož odvil že 33. poletni festival Melodije morja in sonca, ki se z novimi močmi vrača na na stara pota.
Festival je letos postregel s 14 novimi skladbami. Sedem skladb je izbrala komisija izmed prijavljenih na javni razpis, preostalih sedem pa so na vabilo Avditorija Portorož napisali priznani avtorji. Zapeli so jih Igor Lija, Ylenia Zobec, Panda, Tinkara Kovač, Marko Vozelj, Žan Serčič, Alenka Godec, Darja Švajger, Statale 56, Nika Zorjan, Alex Volasko, Manca Špik, Kalamari in Enzo Hrovatin.
 
Letos je slavila Tinkara Kovač s skladbo Mars & Venera. Mi smo se tokrat posvetili pomenu Melodij morja in sonca za slovensko glasbeno sceno in nasploh za slovensko kulturo.
 
Pred kamero so se nam pridružili Tinkara Kovač, Nika Zorjan, Andrej Pompe, Aleks Volasko, Gaber Radojevič, Slavko Ivančič, Aleš Vovk - Raay in Matjaž Sterže.
 
In vedno ob Melodijah morja in sonca se pojavijo misli o glasbi, soncu, morju, počitnicah, dobri družbi, vinu, hrani... in Danilu Kocjančiču!

Video

Dodatne informacije

  • Avtor: 5. letni čas
  • Foto: Zoran Abram
  • Kamera: 5. letni čas
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav