download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Reportaže

Goli padejo, nori obstanejo in blazni razumejo …

Hamo & Tribute 2 Love so ploščo Pol S predstavili decembra 2015, a je bil vrelec navdiha v lanskem letu očitno močan in neusahljiv, saj je skupina pridno delala na novi plošči. 3P so izdali v retro stilu – na vinilni plošči, z omejeno naklado. CD izide šele jeseni, a občinstvo so za nekaj mesecev zadovoljili s predstavitvijo albuma v Kinu Šiška in ga še bodo v rednih presledkih koncerti, ki bodo zagotovo sledili. Precej rocka, nekaj bluesa in soula – to smo sinoči pričakovali in to smo sinoči dobili. 
Comments ()
Preberite več...

10 let »lubezni« v Ortu

Po podatkih, ki jih ima bend na svoji spletni strani, so v desetih letih svojega obstoja odigrali skoraj 500 koncertov, izdali 4 albume in nekaj videospotov. Obletnico razvoja fantkov v može so se odločili proslaviti s posebnim (ekskluzivnim!) koncertom za najzvestejše poslušalce. Vstop v Orto bar je bil namreč mogoč samo z majico benda. Pika. Če si želel v Orto, si se moral pač odeti v »lubezen«. Posrečena zadeva.  
Comments ()
Preberite več...

Z Mi2 do orgazma v toplicah

Do tja, kjer se začne in konča prvinski rokenrol. Ruralni, mu pravijo Mi2. Motijo se. Že pred leti so prerasli ruralnost. Približno takrat, ko so jih poslušalci prenehali imeti za eno malo črtico. Ko so pričeli razprodajati po dva, tri koncertne večere zapored na prizoriščih zvenečega imena. Ko so po koščkih spuščali v slovensko realnost prelepe rime, nadgrajene s Kregarjevo odrsko prezenco.  
Comments ()
Preberite več...

Rdeča armada vkorala v Ljubljano!

Pravzaprav sem po nastopu PPZ Pinko Tomažič nehote pomislila, da bodo glavne zvezde večera v bistvu Tržačani. Že po drugi udarniški skladbi (Hej, brigade) so namreč z Ladom Leskovarjem poželi glasno odobravanje publike. Aplavz se je nato skozi nastop le večal. 
Comments ()
Preberite več...

Easy zagovalec 35. MMS-a

V soboto, 4. julija, zvečer je v portoroškem Avditorju potekal že 35. festival Melodije morja in sonca, na katerem je slavil Easy, ki je za skladbo Nekaj med nama prejel Veliko nagrado Melodij morja in sonca 2015. Festival je nastal v soorganizaciji RTV Slovenija, Avditorija Portorož in Občine Piran.
Comments ()
Preberite več...
Naroči se na ta RSS

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav