download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: ALENKA GODEC S POKLONOM NAJLEPŠIM PESMIM

AlenkaGodec_promocija08Alenka Godec se je v družbi prijateljev, avtorjev skladb in sedme sile poklonila Najlepšim pesmim, glasbenemu projektu, ki je prvič zaživel pred tremi leti v obliki albuma So najlepše pesmi že napisane. Prvi album je konec lanskega leta dobil tudi naslednika So najlepše pesmi že napisane II., Alenka pa je v tem času nastopila na vseh večjih slovenskih odrih (Poletno gledališče Križanke, Cankarjev dom, dvorana Union ...).V kavarni Lolita – Kaval Group je Alenka s strani založbe Dallas prejela tudi platinasto ploščo za prodajo albuma So najlepše pesmi že napisane,  ki jo je s ponosom sprejela in se hkrati poklonila vsem avtorjem originalnih skladb ter producentu albuma Janiju Hacetu. Platinasta plošča za prvo edicijo Najlepših pesmi je izvrstna popotnica tudi sveži, drugi ediciji, ki jo nedvomno čaka podoben uspeh. Na posebnem dogodku je Alenka s pomočjo kitarista Robija Pikla predstavila tudi nekaj skladb v akustični različici Alenka_Godec_promocija081– iz prvega albuma je predstavila skladbo Tvoje jutro, iz drugega pa single Življenje je lepo ter z ukulelami obogateno Ne bom pozabil na stare čase.

Alenko Godec pa poleti nedvomno čaka kup delovnih obveznosti, saj se bo takoj v začetku septembra (2.9.2011) s svojo zasedbo ponovno predstavila občinstvu na velikem koncertu najlepših pesmi v ljubljanskih Križankah. Tudi tokrat se bodo Alenki na odru pridružili glasbeni gostje, katerih imena vam razkrijemo v kratkem.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav