download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: AMBASADA V NOVO LETO S PODALJŠKI

Attending_50Ljubitelji plesnoelektronske glasbe in klubske kulture, ki so za skok v 2011 izbrali tradicionalno novoletno fešto v Ambasadi Gavioli, zagotovo niso bili razočarani, saj je žur ob izbrani glasbi, nepogrešljivi penini, obilju pozitivnih misli lepih želja ter odličnem vzdušju zavlekel globoko v soboto. Uradnega dela je bilo nepričakovano konec šele ob 9h zjutraj, seveda pa je bilo poskrbljeno tudi za obvezni after.


Prvo prireditve v 16. sezoni izolske lepotice je s pregledom najžlahtnejših tehno izdaj v minulem letu zaznamoval DJ Umek, ob njem pa so na dveh plesiščih nastopili še izbrani domači mojstri, ki so vsak po svoje zaznamovali minulo sezono: Beltek, Veztax, Gumja, Tomy Declerque, Ian F. & Aneuria ter mlada upa Alexandre Banera in Alex Cvetkov. Ogrevanje je, kot rečeno, uspelo, o prihajajočih druženjih v izolski lepotici pa vam bomo kaj več zaupali že kmalu po praznikih.

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/Attending]}

Foto: Dejan Hren
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav