download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: APERION V FRANCIJI

aperion22
V ponedeljek 17.10., nas je gostilo mesto Lyon, in se izkazalo za odličnega gostitelja! Igrali smo na H'elles on Stage festivalu kot eden od petih metal bendov tistega večera. Publika je bila nad našim nastopom tako prijetno presenečena, da so ostali odprtih ust.  Koncert je bil res neverjeten, odziv s strani obiskovalcev pa izredno pozitiven.
Bila je res odlična izkušnja in se bomo v Francijo defenitivno še vrnili. Še posebej pa se zahvaljujemo našim prijateljem v Lyonu, vous êtes génial!
V ponedeljek 17.10., je mesto Lyon gostilo zasedbo Aperion in se izkazalo za odličnega gostitelja! Igrali so na H'elles on Stage festivalu kot eden od petih metal bendov tistega večera. Publika je bila nad njihovim nastopom tako prijetno presenečena, da so ostali odprtih ust.


Koncert je bil res neverjeten, odziv s strani obiskovalcev pa izredno pozitiven. Bila je res odlična izkušnja in skupina trdi, da se bo v Francijo defenitivno vrnila. Ob tej priložnosti se še posebej zahvaljujejo prijateljem v Lyonu, vous êtes génial!

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/aperion]} 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav