download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: BAKALINA PREDSTAVILA NOV ALBUM

Bakalina_10V soboto, 26. februarja je svojo novo ploščo Buohdidabra (Bog daj dobro) predstavila Bakalina. Duo (Jani Kutin – glas in Renata Lapanja – harmonika), ki je navdušil in si pridobil širši krog poslušalcev s prvo ploščo Pakašnca, svojih oboževalcev tudi z novimi skladbami ni pustil ravnodušnih. Nabito polna kinodvorana v Tolminu je v skoraj uri in pol trajajočem koncertu dobila dozo glasbe in smeha, ob koncu pa tudi pokušino domačega sira.


Pesmi z nove plošče so tudi tokrat zapete v čadrškem narečju in poslušalca popeljejo v prelepi svet narave, lepot in tegob kmečkega življenja, vsakodnevnih odnosov med ženskami in moškimi, pa tudi v čas vojne in bojev na fronti. Tematsko gre za nadaljevanje skladb s prejšnjega albuma, čeprav se zdi, da sta bila ustvarjalca na trenutke še manj izbirčna pri uporabi besed. Poslušalcem tako ponujata pesmi, ki na prvi vtis delujejo smešno in zabavno, v sebi pa skrivajo zelo iskrene in realne opise zgodb vsakdana.

BAKALINA - Bluo je lpuo

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Odziv publike v Tolminu je bil odličen in če je to kakšen pokazatelj, potem bo Bakalina navduševala tudi z novo ploščo. Kupite jo lahko na tej povezavi.

Foto in tekst: Zoran Abram (Zarolaj.si)
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/Bakalina2011]}
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav