download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

reportaža: BEATZ & FREAKZ

Beatz_Freakz35Sinočnji skok v krompirjeve počitnice z novostjo v klubskem koledarju, zabavo Beatz & Freakz na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, je uspel več kot odlično. Odlično obiskan teater luči in zvoka, ki je v osemurnem programu vrhunsko povezal preteklost s prihodnostjo, je mlajši generaciji plesalcev postregel z avtentično energijo in zvoki velikih dvoranskih rejvov 90. let.


Glavni so bili seveda "fotri": Umek, Valentino Kanzyani in detroitski tehnopionir Kevin Sounderson so navdušili z vrhunskim izborom in mešanico klasik kot so Good life, Gatex, Learning How to do it, Lanicor, Big fun in številne druge. V drugi areni sta nastopila dva izmed kraljev sodobne plesnoelektronske produkcije: otoški orodjar D.Ramirez je priložnost izkoristil za predstavitev ta teden izdanega avtorskega hita Keep us together, Eric Prydz pa je še enkrat več pokazal, zakaj so se mu, letos poleti na Ibizi klanjali kot kralju Mixmagove terase  v superklubu Cream. Domače barve so odlično zastopali Jaka, Shark, Sylvain in Mike Vale z žlahtnim izborom hišnih ritmov, v tehnoareni sta teren podlago pripravila Bizzy in Veztax, omeniti pa je potrebno vsaj še vidžeja Rasto on the Mousa, ki je zvoke preteklosti popeljal v moderno multimedijsko zgodbo.

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/beatzfreakz]}

Foto: Miha Rekar
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav